Thursday, February 25, 2010

Naper aku cepat lupa nih?Argh..camner leh tertinggal nih....

OMG, seb baik aku terasa nak check camera aku. Esok dah nak gerak jauh. Saje2 nak bwt preparation. Lense, speedlight, bateri AA, body sumer CHECKED. Sekali bila aku cari charger, merata tempat tapi tak nampak batang hidungnya. Hampehs. Susah tercicir di mana nih? Aku rasa macam sumer dah checked masa kat kampung hari tu. Tetiba terasa bengang ngan diri sendiri. Camner nih???

Sabar.sabar.sabar..pikir solution jap......

8 comments:

dizzydude said...

haha..ada termakan semut nie,tu yang terlupa tu,hehe..

NARDtheNERD said...

bengang dgn diri sendiri~..
selalu je rase..
hehe~

mamai said...

beli ajer yang baru

mummysyafie said...

sama la kiter..lately selalu benar terlupa pasal sesuatuh

saypOOL rafhtello said...

miscall...

Eyriqazz said...

petanda dah nak kahwin kot?hik3..

Andi Natalia binti Bongkasa said...

salam,

dalam kitab ada sebut, jangan makan benda masam banyak-banyak sangat... takut kita lupa.. makanlah benda yang manis tapi jangan over, takut ada penyakit.. hhihi

.o r k e d. said...

orked da tuka url.[http://orked-mukhsin.blogspot.com/]sila update (: