Tuesday, February 9, 2010

I'm so HOT..

Kenapa KL semakin panas hari nie?


korang rasa tak apa yang aku rasa? 
summer kah di KL skang nih?
sabar je la.

Jom layan Premier Screening movie 'Valentine's Day' malam ni. 
Nuffnang bagi tiket free lagi, layankan ajer la kan. Nak tunggu release date, 11hb ni baru kuar. 
Lambat meyh...heheheh..

13 comments:

ParkAir said...

skang kan dah nk dekat musim kemarau (aku rasa la). kena cendol best ni...

Aidi-Safuan said...

tuh la pasal. padahal semalam ujan lebat jer. tensen plak.

deus X machina said...

apsal gua tak dapat tiket free??
hehehe

crazy_labelle said...

cendolllllllllllllllllllllll

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

panas eh? aku dok dlm opis ni beku kesejukkan. huhu

sI tEDI said...

akupun. Panas. selesema dalam keadaan panas satu ujian!

saypOOL rafhtello said...

menang kontes VD ke..

ONE ZABA said...

sama la..atas ni pun panas terik jugak

azlina said...

SALAM ...
BUKAN SAHAJA KL SEMAKIN PANAS DUNIA INI JUGA SEMAKIN PANAS DENGAN HIMPUNAN DOSA YG MANUSIA LAKUKAN DI DUNIA INI...
WALLAHUALAM..

Amieynna Amin said...

memang panas!
saya terasa gak..

nak tgk gak cite tu!

sophie said...

sgt PANAS!! pakaian hitam adalah sgt tidak digalakkan..

MaizaC'Joe said...

salam

kat mana2 pun panas.. lapisan ozon semakin menipis.. so.. hari2 mcm nak marah.. tapi kena buat2 cool.. control sikit klu nak marah...

asilahmuhajer said...

tak suka keadaan yang panas. tapi bila kena part basuh baju, jemur baju, cuaca panas adalah cuaca yang sangat disukai.

petang ni sekolah akak ada merentas desa. mesti budak2 jadi hitam legam..