Wednesday, February 24, 2010

Arini bukan kisah comolot, tapi cium bontot.

Berhenti seketika berbicara pasal 'she' comolot 'she'. Atau pon 'she' comolot 'he'. Meh kite berdiskusi psl cium bontot. hahaha..bukan bontot ko la, bontot menda lain la. Bontot kuali pon layan gak kan. Hitam! Tapi yang ni bontot ikan. Cam dalam gambar ni le.
(maaf, gambar blur coz tak sure sampai snap gmbr ni. Bek ngaku cpt!)

Sedap sampaikan bukan takat nak menjilat jari, tapi ekor@bontot ikan skali harus dimakan. Ekor ikan tu bontot ikanla kan. Betulkan aku kalo aku salah. Hikhik. 

( kepala ngan badan hampir bercerai, baru nak snap...lapar katanya)
(tertunduk sbb rasa bersalah kepada siakap, udang&sotong...)
Act. ni adalah dinner treat untuk papa si gurl yang bertudung itam berhandbag merah itu. Kalo bertiga sahaja, kemungkinan makanan tak abes, membazir kan, so aku dijemput untuk melicinkan segala bagai makanan yang ada di atas meja. Persoalannya, adakah aku sebahagian daripada diorang?. Jom kita terjah untuk merungkai sebuah persoalan. Hahaha..Takde kaitan pon ngan gambar sebenarnya..Series weih, giler kenyang makan ikan bakar kat Muara Ikan Bakar ni. Masakannya not bad, suasana pon terbaek. Sambil-sambil dengar desiran manja ombak, angin sempoi2 bahasa(ayat BM kertas 2 PMR plak la kan.). Tapi dirosakkan oleh gelak tawa high volume si gurl sampaikan orang ngah candle light dinner pon tersedak kat blakang meja kitorang. . Huhh...
THANKS to cik NN's family for the great dinner. Kenyang sampai ke pagi nih.

16 comments:

~0~ said...

sedapnya...

lotikus disarimankan said...

mkn tak tengok kiri kanan dh

JMR said...

lotikus : tgk la kiri kanan blakang dpn, nak2 kaqlo ade awek lalu..hahahha

JMR said...

~0~ : terbaek..codap..

crazy_labelle said...

alamak... lapa seyh... rse mcm nak makan org je sakng ni...

fitri oh fitri said...

wei,lari tajok ka? haha





www.fitridzulkifli.blogspot.com

JMR said...

fitri : kompom ko igt bontot pompuan je ni..hahahah

saypOOL rafhtello said...

aku tukang licin gak..len kli jemput aku.. =)

MiSs FaiRlaDy JiM said...

dinner sesekali sempena occasion bapa mertua..apa yng tak da kena mengenanya kn...=p

mamai said...

makan ikan bakar yang dipancing kat phontom bank last sunday amat meyelerakan

|| NaFiRaa || said...

adesss...terliur den!!!

q-nizam said...

tajuk yang mengundang bahaya ni..hahah

DeVoteD LilY said...

mak aiii..
lapauuu sudeyh..
da la blom lunch~~

Redbloodsnow said...

nangisss weh makanan korg tuh ahhhh. terlior suday :P

Anggerek said...

lamenye x g muara ikan bakar ni...

Kujie said...

lamaaaaaaaaanya tak g makan2 cam gini..huhuhu....tunggu cik abg blk