Sunday, February 14, 2010

10 February 2010 - episod 'meh makan lagi!!'

Yup, rini neh memang dah di'booked' by someone. So, setel hal sumer, bersiap2 la aku ke tempat yang direquest. Tak tau le sapa yang request. Layan kan ajer. Tak kisah pon kat memana, asalkan dengan dia. Chewah...* mode orang kawen kan sekang nih..
HRC KL
diet yang seimbang
garlic smashed potatoes..nyummy!
 
ni je yg sempat saya makan..

burp..tolong basuh pinggan ye..
datuk2, datin2 dan sidang hadirin sekalian..
Perhatian kepada sesapa yang kehilangan telefon bimbit....bla..bla..bla...
stop eating now!! ok..ok..ok..
ye saya, nak gak ke? meh share, banyak sgt nih..
Gayanya desert for 2, tapi rasanya perabes 1 jer..hahaha

Leh saya nak minta lagu 'Selamat Mlm' dari Faizal Tahir x??
Tenkiu...
Really enjoy malam tu!
Thanx to cik Nunu yang menyeponsor tempat&juadah berbuka pada malam tu.
Kenyang sangat coz abeskan bahagian budak itu.
Thanx & Luv ya!

8 comments:

miloicekaw1119 said...

peh..entri memg kejam..
perut ku kembali lapar...

enyheartsdiamond said...

sweet sgt :D

enyheartsdiamond said...

sweet sgt :D

JMR said...

eny:kurangkan manis ye...x elok:-p

JMR said...

milo: kembali lapar? maknanya td dh kenyang kan..hehehe

Moon Death Spell said...

nasib baik kamu tak ajak saya.. kalau tak rosak diet saya (perasan)

░♥si lampu neon♥░ said...

waaa best!

IxoR@ said...

wah... happening yeah....

lepas tu sambil dengar live band....

;D