Wednesday, January 27, 2010

Wayang ooh Wayang...

Last week hanya 2 movies je ye. Diulangi hanya dua. Dua2 sponsornyer tiket..hikhik...Giler! aku cuba kurang habeskan masa atas seat GSC atau TGV mahupun Cathay. Tapi masih lum berjaya sepenuhnya, at least dh berjaya kurang kepada 2 dalam seminggu. Ada sampai satu tahap, sampai abes citer nak dilayan. Huh, cam orang merempat takde tV kat umah pon ade. Ni la natijah kalo dapat partner yang ade minat sama. Positif atau negatif? Sila jawab dengan jujur. Ni jawap aku, 'Ade aku kisah?' ..muahahha..Pa pe je la..Janji aku tak g Kelab Dangdut mahupun Kelab Gay..iskhh...mintak jauh la..


Tooth Fairy..ok, aku kasi 2,3 starts je. Coz im not too interested ngan citer yang agak khurafat.hikhik..BTW, TQ la Nuffang sebab bagi tiket. Tapi naper kasi seat 2nd dari depan. Siksa sungguh orang tinggi cam aku nak baring atas kusi tu..hikhik..Sapa suh dtg collect tiket lambat kan? Salah sapa? yes, salah cik Nunu..hahaha....Citer lak dok berkisar pasal Tooth Fairy yang ade macam2 stuff. Aku paling suka gadget yang leh halau kucing tika Tooth Fairy tu jadik kecik. Mana nak carik gadget tu erk? Cam sempoi jer...60% dari duration citer ni, asik gelak je. Kdg2 aku pon tak faham, naper diorg gelak? Aku gelak je la gak, kang cakap aku tak ikot perkembangan semasa lak kan....


Yup, aku suggest tengok citer nih! Giler ko, asik wat aku melatah jer. Opocot,! Ade lak hantu yang kuar dari wardrobe ye. Sempat lagi si Emily lari sampai ke laman umah. Kalo aku, mahu lembik lutut, pasrah je la baca ayat kursi ke al-fatihah ke. Dah la hodoh giler si hantu tu, simpang malaikat 44 jumpa makhluk tak cantik camtu. Series, muvee cam gini aku suka. Psycho giler. Catchy & buat aku terpikir dia nyer ending camner.  Sound efek lak, leh wat aku rasa nak tendang je seat kat depan tu. Dinasihatkan untuk pesakit lemah jantung, better dun watch the Case39, kalo nak tgk pon, elakkan dari dok depan seat aku. Kan tak pasal2 lak kan.

Kan layan kalo Metrowealth yg produce citer cam gini. Come on David Teoh.......Sila dengar permintaan ku ini....


**any sponsor nk bg tiket free lg? sila email ye.......





15 comments:

nursarah said...

macam best je case 39 tue, ni yg wat aku rasa nak nengok nie..adei

ezany said...

case 39 tu aku dah tgk.. tp donlot kat tenet jer.. boleh tahan best gak.. cam cite psiko sket kan.. hehe.. budak kecik ugut org dewasa tu..

Farid Fernandez said...

terbaik kot cerita 2..

NUNU EERA said...

salah cik NuNu..??
why..emily.?? why..emily.??
why..emily.?? why..emily.??
why..emily.?? why..emily.??
why..emily.?? why..emily.?? ;p

Dak Wan said...

Adeih.... sayang ah tak bleh gi tgk citer tooth fairy tu... jauh sgt, pastu hari isnin plak tu.

.siv. said...

aku tak tgk lagi tooth fairy.
tapi case 39 mmg style.
best giler kot.

tia said...

aku tak nak orang kiri kanan aku pekak sebab terdengar jeritan high pitch aku tuh..
so, aku maybe aku tengok cerita tooth fairy kot.

mamai said...

tunggu movie 14 blades...pasti seronok

enyheartsdiamond said...

tgok la legion :)

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku pon nak la tiket free jugak~
wekekeke~

Kaseh NazLieza said...

jmr..teringat zmn bchenta dulu...smngu mesti 2 kali tgk muvy..sama mcm jmr lor..ahaha

JMR said...

lieza : yeke?dah kawen lak camner?heheh

Cik Cookie said...

minggu nih aku nak tgk Tooth fairy nih

iddy said...

waa,,,dpt tket free..

cool

saadah saadun said...

a'ah..
aku pun tak suka tgk cita tooth fairy..
macam kambeng..
tsk..
tapi aku salute la kat kau bang,
sebab tgk case 39..
kalo aku sumpah tak tgk dah..
trauma..
hokhok