Sunday, January 31, 2010

Sabtu lepas, SIMPLE but PERFECT..

"Demi masa, sesungguhnya manusia itu dalam kerugian."

Cepat btol masa berlalu, arini dah Ahad. Seminggu dah berlalu. Last wiken pon, x sempat nak update dalam my jmrblackfinger, tup2 rini dah Ahad lagi. 
So, where was I last wiken? Mana erk? 
Let photos tell the stories.. 
Mulakan dengan bismillah ya...
Suasana Pel. Klang di pagi hari, saya bangun awal ye, sila percaya.
Mama, sebenarnya, time ni nu dah pon bekpes..maafkan nunu..
busan-busan, tetiba dapat idea compose lagu untuk Faizal Tahir, anugerah ilahi..
sila dengar tapi jangan percaya sangat..
ok2, saya tipu. Bunyi sedap tu datang dari composer nih. Ala..i can also play la..cuma bunyi dia lain sket jer..
Bekpes dah nasi lemak kt mamak, plus ngan sotong goreng super sedap yang mama order tu, so i plan, lunch ni nak mam salad kat Papa John jer. Nape? Tak percaya?....
Betol, saya dah cuba tahan jangan mam piza Papa John nih. Tapi tengok, kalo saya tak mam, mama cik Nunu dah jeling2..ok2, saya makan ye aunty..
Nescafe ais kurang manis satu! Cepat seket ye..ngantok dah nih..
Thanx to both of u, cik Nunu & her mum for the nice moments.

For me,
SIMPLE stories but PERFECT in quality.


23 comments:

ezam said...

i lap your wedding piccer.....grend!!!!

JMR said...

tenkiu bro..tp ade pic wedding ke kt sini...:-p

**peace....

@adlynna@ said...

ehem ehem..
bile nk kwen nih....
;p

JMR said...

ehem ehem..
out of topic nih....
;p

saypOOL rafhtello said...

buatkan lagu utk aku boleh??

JMR said...

pool: nak ke? ko nak genre cmner??

oranglidi said...

waaa.. bahgianya.

[bila laie nak merasa nasik minyak lu ni?]

JMR said...

OL : lu suka tol ngn nasi minyk ek..

G said...

huhu.....happynye....sesi suai kenal ea jmr

oranglidi said...

kih3.. maksud wa nasik minyak yang ehem2 tu. hihih

Rara said...

pndai ke men piano tuhh? :)

ezam said...

hahahhaha kt entry ni mmg takde...tapi kt blog satu lagi ade kan...

deusXmachina® said...

gua tak caya la lu bgun awal
erk888

JMR said...

deus : heheh..lu ptot caya beb..hahahah

JMR said...

rara : piano ke tu? ingtkan gitar......

hisham said...

salam bro...care ko duduk n main mcm pro la...hahaha

JMR said...

sham : TQ..mmg pro pon..haha..sila percaya ye

MiSs FaiRlaDy JiM said...

memang sangat pagi...aku percaya...gaya nya seperti ke tempat rekreasi tapi tak tau pulak dia pergi photoshoot di sana sini

MiSs FaiRlaDy JiM said...

memang sangat pagi...aku percaya...gaya nya seperti ke tempat rekreasi tapi tak tau pulak dia pergi photoshoot di sana sini

JMR said...

cik jim mesti dh salah hari, bukan sabtu semalam, tapi ni last week nyer...:-p

MiSs FaiRlaDy JiM said...

ngantuk aku dibuatnya....huhhhuhhhuh tapi aku rasa cik nunu lagi ngantuk dari aku..

(sorry yea, end up the phone at 4am..lalalallala)

MiSs FaiRlaDy JiM said...

JMR tangkap gambar guna apa ea??
nak bantuan polis tak? mungkin leh bantu JMR tangkap lebih banyak lagi...~~~~

Kaseh NazLieza said...

jmr...ehem2...dgn cik nunu bile lg..?