Wednesday, January 13, 2010

Roasters Healthy Eating Day....1DAY ONLY!!!

Opss..dah petang baru nak up benda nih. Lupa lak nak post awal2..tapi takpe, still sempat lagi kan.

SO, to those yang pencinta red color, termasok geng2 redmummy, sure pergi layan Healthy Eating Days KR nih. Yela, syarat utama kena pakai baju merah je. Dapat percuma satu Quarter Meal. Ok wat?
JMR&d'gang plan nak g lunch td, tapi cancel coz ade hal. Ada chance, utk dinner sempat g kan....

SELAMAT MENJAMU SELERA ya!

8 comments:

cik EPAL said...

waa..keny rogers..dah la tengah lapo ni :D

kawie2020 said...

hehehehhehe.. aku pun br je balik dr makan kenny rogers.. x sangka plak ada promotion tuh ari nih.. kiranya rezeki aku kot ari nih.. hehehehhehhe

sI tEDI said...

belanjalah akak kau ni JMR sekali sekala!!

ekekekkeke

Cik Cookie said...

kerana aku mkn kenny rogers laa sampai sekarang aku kebulur nak mkn western je.
huhuhuhuhu





diet...diet....sabar.

deeja said...

JMR...
aisey...dh malam baru akak tgk iklan tu...dh trlmbt toi...kenny rogers tu feveret anak2 akak...tp xleh sllu mkn,rabak le poket..huhu

ishiko said...

heyp... ^_^
alamak lapo la plk..

saypOOL rafhtello said...

KR mahal...

Kaseh NazLieza said...

wawawa...terlepas sudah...