Thursday, January 7, 2010

"Merantau Warrior"..jum muvee!!

Sapa dah layan movie nih?
Sah2 semalam takde org layan kt Mesia kan, Tapi kat Indonesia, dah lebih 3bulan tayang kot.
Katanya best citer ni, asik2 tgk pasal kung-fu je, sesekala layan gak SILAT.
action dlm nih dah macam citer OngBak, katanya lah kan.
JMR tak tgk pon lg..malam ni kot coz tiket2 exclusive dah kuar untuk hari nih.
yeha...


13 comments:

meezwan said...

fulamak kena trngok nih

zack zukhairi said...

guwa tunggu citer ni. tengok trailer die macam gempak je.

sukiminna said...

haha..aku tgk kat pping GB tadi..igt memen jek..upenye mmg cite betui ek..

saypOOL rafhtello said...

akan ku tgk..

enyheartsdiamond said...

lama x tgok muvy weyh :(

sI tEDI said...

dah macam cite ongbak.. x yah lah tgk.. dah tahu jln cerita.

panggiL guA siv. said...

NAK TENGOK!

iyllienaz said...

tunggu gak cite ni..tgok trailer dye mmg hebat betol..

~0~ said...

aku suke...

~0~ said...

aku suke...

~0~ said...

aku suke...

JMR said...

meezwan : wajib tgk..ok la..not bad..

Anonymous said...

dah tgk. best siot!!
silat is the best!!!