Monday, January 11, 2010

Lupakan AJL, meh ke Sg Sendat..

Pagi ni, bukak blog, majoriti entry pasal AJL semlm. Rajin lak nak ulas sumer2 tu. Tahniah2. Aku pon 1 entry je utk semlm. Coz aku rasa, tu keputusan yang terbaek kot. Congratz tu Aizat. Tu pon kalo dia baca blog nih le. Tak kisah la. Lupakan pasal AJL, meh kite masok utan mandi air sungai, terjun  bersama air terjun, hirup udara segar, cuci mata ngan kehijauan, lupakan maksiat mata melihat awek, yang ade hanya la anjing2 utan yang berkeliaran. Tak tao la kot2 ade gak yang bernafsu ngan spesis nih..Just wondering, naper si Jijul, roomate aku dok sibuk tanya mana anjing2 utan tu nak cari makan, riso sgt kot2 anjing-anjing tu tak cukup makan..aiyoo kawan, skang zaman delivery. Call he McD ke, Pizza ker, kompom anjing2 tu cukup makan. Sekian..

lokasi : sungai sendat, lagi atas dari ulu yam.








27 comments:

Queen said...

waaah..dah lama teringin nak ke sini..tapi tak pernah plak jumpe tempatnya..huhu...


salam kenal..ehehe

JMR said...

queen : kwn yg bawak ke situ..agak ke dlm utan gk, dah abes jalan tar, jln tanah merah je, baru smpai ank sungai...mmg layan tmpt nih

whisperingmoment said...

ramai tak orang...yela,if geng2 girl je yang pergi kan..atleast bila ramai so agak safe lah kan..tapi tengok gambar sangat best!!!!!nak pergi..nak pergi...nak pergi...=)

Super Nia Hana said...

pacat ada tak?

JMR said...

whisper : tak ramai sgt. better pergi ramai, for girl, agak bhy kot...

JMR said...

nia : takde..heheh..anjing byk la..

saypOOL rafhtello said...

kena pakai sendat2 ke nk mandi kat situ..huhu

JMR said...

saypool : takyah..bogel trus pon takpe..hahahahah

zack zukhairi said...

nice shot la brader. camera apa ni? d40? d60?

Kejora =) said...

aku dah pernah sampai sekali..
memang syookkkkkkk!!!!

JMR said...

zack : d80 bro..

JMR said...

kejora : yup, ada satu kolam air dalam giler..leh scuba diving dh kan..hehehe

enyheartsdiamond said...

i was there :D

i mean AJL :D

mamai said...

terasa sejuknya air yang mengalir

MiSs FaiRlaDy JiM said...

uhuhhuhuuh JMR..baju u buat pakai masa mandi tue pun macam sendat jer....kihkihkhihkhi...

IyouweBlog.com said...

wah...sungguh nyaman... mother nature

nanged u. Allah for Islam only? Nang and read this if u r Malaysian… tq

JMR said...

eny : haha..i was there gak..tp umah sewa la, dpn tv..

JMR said...

jim : baju pinjam ma..pasni i bogel je mandi..hahah

nURmALa mAZLan said...

makkk aii..
syok nyer
terasa kesejukannyer

G said...

care la temapt ni JMR...nyaman !! jom pi lagi..ajak la cik nunu...

Anggerek said...

mcm best je...tp ni mcm not so safe la kalo group gurls je yg pegi.

lame gile x g mandi sungai

izandaughtersalleh said...

awwwww...sexy...
hahaha

JMR said...

mala : yup, sejuk giler air..tenang...

JMR said...

G : kena pk lg kalo nak pegi nih..hikhik

JMR said...

anggerek : nah mandi sungai ke? yup, agak tak safe le..

JMR said...

izan : sexy ke???auuwww...

Afeeqa said...

aiyoq! kenapa nama tempat tu sendat? haha!