Wednesday, January 20, 2010

LISA SURIHANI dengan mamat ni ker??OMG!!!

Aghh..sungguh aku tak percaya. Aku ingat ko la kawan aku, kawan blog aku, kawan seteru aku, tapi sanggup ko wat aku gini F*R*s. Selambar je ko kuarkan gambar passport Lisa Surihani dari wallet ko. Apakah sumer ni? Kalo ye pon, jangan la Lisa, aku dah ushar lama dah, tp tak dapat2 lagi, yela kan ushar pon kot kaca televisyen, kekdg je GSC/TGV. Senang2 je ko dapat, aiyaa...sunggu aku tak puas hati.
 k
Rambut tak leh blah. Tapi Korean style katanya. Maybe..Dari jauh, ada gaya ala-ala Syamsul anak Yusof Haslam. Kalo dijudge dari emo, lebih kurang sama dah ngan Syamsul Yusuf tu. Okeylah, aku ngalahla kalo ko nak btol2 si Lisa tu. Amek la..

Ni la mamat yang aku maksudkan. Ada gaya, ada style, ada pendidikan, ada nama, ada usaha. Tapi bro, satu je ko takde, takde kesabaran!!! kata emo kan..hikhik..

Tapi ini bukan gosip kan? Mamat ni sesaje je simpan gambar kt wallet dia. Peminat kot Tapi aku tak sure lak dia minat btol ke x kt Lisa. Coz aku agak2 je. Mungkin je dia simpan gambar tu, mungkin dia tak simpan gambar tuh..arghh..konpius..nanti la aku call tanya dia...

hehehehehehhe.....


** heheh..encik jaket biru jangan mare ye..PEACE:-)






28 comments:

Didi Nadhirah said...

betuk erkk gmbr lisa tu tyme zaman bile tu hehehe

crazy_labelle said...

sape laki tuh...
tp lisa nmpak sweet...
zaman yg iklan baju sekolah canggih kan?

Ms.Independant said...

Aiseyh!
Igtkan betol2 boipren bru lisa...
Memang ade gaye cam syamsul la...

;)

ŝŐŦĩŷĂ ʷˡͭʱ♥♥ said...

tgk pic lisa tu cam gmbar dh lama and cam pkai bju sek pn ada..mgkin peminat lisa dari sek dlu kot..sggup smpan gmbr sbb x dpt..yela lisa dh jd pelakon sah2 susah nk dpt heheheh..

Wanie-san said...

perghhh...emo ke die 2???
same jela ngan jiran ku..emo lebh..=p

Hazzy Ishak said...

gmbar zman skolah

Kancilbiru said...

hahaaha...gambar lisa zaman bila tu....

Echa said...

comelnya la lisa ni...

mamai said...

biarla asal bahagia

~0~ said...

hahha...pekena baik punye...

IxoR@ said...

Again.... Lisa Suriani....

nape nape nape...???

hurrmmm.....

cik nurulain said...

eh???? cmne dia leh simpan gamba lisa surihani ni? pelik seyh.......

daya othman said...

haha confius tgk muka lisa :B

Redbloodsnow said...

haippp..suci jek muke lisa stil kecik² ea. same je muke die dgn sekrg nih. psstt...awek die dulu kot..hahaha :P

NuNu EeRa said...

jap2..spe yg simpn gmbr ni sbnrnnye.?
aieh..

Pert Doherty said...

haha.. smart gler.. aku pon ade simpan gambar Catherine Zeta Jones..
hahaha..

syahza said...

comel sggh lisa

ALoNa [CintamaniszLite] said...

lisa ni mmg kiut..
patut ler bro jaket biru tu suka..haha

..nOj.. said...

lawo gak lisa time ni. nmpk cam innocent je

Rara said...

biar btol ni..hehe

Iznie said...

comey jep kak lisa.... :)


laki tue sapa??

tak kenallllll

MiSs FaiRlaDy JiM said...

hurmmm style korea ke tue..macam style bangun tido tak sempat mandi jer...anyway frankly speaking tak sesuai ngan cuaca msia ler rambut tue...takpun mmg tak sesuai ngan sijaket biru itu...

Firus Ruhaizad said...
This comment has been removed by the author.
Firus Ruhaizad said...

JMR-mesti bertahun lama kan mamat tu keep tat pic..?hehe...

Firus Ruhaizad said...

miss fairlady-its okay..lisa like it.you dont like?he's got nothing to lose..to lost.^_^

sI tEDI said...

gambar klasik tu!!

Aiza Syahida said...

hahaha...terkena jugak aku!

maCy said...

semangat macy baca. huhu