Sunday, January 3, 2010

contest baru pulak



Since aku dah dapa invi utk contest B&W dari kameraxburuk, seb baik mmg aku ada simpanan utk gamabr2 B&W ni. Gi pon dah mmg salah satu hobi aku, guna gear aku yang tak seberapa. Well, gambar yang aku pertaruhkan ni mmg tak diedit guna photoshop dan sbgnya. Mmg aku snap hitam puteh ok. Originality mesti dijaga. Ok bro..hope lu pilih gambar budak2 tiga orang nih..





Ok..Kepada sesapa nak join, leh gi ke site http://kameraxburuk.blogspot.com/2009/12/contest-baru-pulak.html..sampai the end of Jan2010 je tao. So, cepat2 la ye..

17 comments:

enyheartsdiamond said...

nt snap my pix plak :)

saypOOL rafhtello said...

camera cantik bole la.jeles. =)

Redz da Tsar said...

Hehe.. Kalu guna kamera hp buleh?

miss izan said...

layak ke aku nak masuk?
huhuhu

sI tEDI said...

jurukamera dah pro leh juin ke?

ekekkekeke

sI tEDI said...

jurukamera dah pro leh juin ke?

ekekkekeke

hisham said...

wei..cantik ler pic tu...classic gitu...

pakcik kordi said...

yeah!cantik!

niesz said...

cunnyer pic nie..nice2...hihi..

gud luck ek..

JMR said...

eny:ok..nt i amik pic u lak.cam gaya bdk2 nih

JMR said...

niesz : trimas..nice ek..hehehe..biasa kot

JMR said...

saypool:takde jeles2..lu pon boley

enyheartsdiamond said...

contact me dekat fb laaa :)

helena's said...

cantik oh gambo tu!

hBz said...

kanan sekali tu tgh marah ke apa?

http://www.88hbz.com/2010/01/contest-baru-la-pulak.html

zuhaiza said...

huhu..
cool ..

http://zukpunkgurlz.blogspot.com/2010/01/contest-baru-pulak.html

crazy_labelle said...

nananiiceee..