Friday, January 1, 2010

CONTACT JMR

Kalo korang tetiba rasa berminat nak mengenali JMR lebih lanjut, sila jangan segan silu ke Facebook aku. Owh, ni buka fanpage, ni page kawan-kawan ajer. Kita kan kawan?


Silalah ADD FRIEND kalo sesapa sudi...:-)

Sesapa yang berminat nak menggunakan SERVIS PHOTOGRAPHY JMR, bolehlah hubungi saya di alamat:

mj_detroit83@yahoo.com
mjdetroit83@gmail.com

Artwork saya yang tak seberapa juga boleh ditenung&direnung di;

Sekian sahaja untuk sesi perkenalan kali ni. Untuk pertanyaan pasal semua benda, tak kisahlah pape, selagi aku leh jawab, aku try jawab le, bolehlah send msg/emel kat aku di;

mj_detroit83@yahoo.com  


No comments: