Saturday, January 2, 2010

Chicken & Pasta Meal KR


Tak tahu nak makan apa?Meh aku suggest korang g makan kt Kenny ROgers sempena promo chicken&pasta meal. Aku baru je pekena spesis makanan ni tadi Ada 3 spesis spagheti yang aku rasa sumer leh telan. Ada bolognese spaghetti, tangy spaghetti & cheesy chicken spaghetti. So kepada sesapa yang kaki pasta ni, leh la pilih salah satu. Not bad coz cik nunu had tangy spaghetti. Aku pon pow gak. Cedappp...


Tanga Spaghetti-Quarter Roasted Chicken+Pasta
Dan untuk aku, sekadar a quarter roasted chicken ngan 3side dishes sudah cukup utk malam ni. Gpon dah pow orang depan kan. Sampaikan vanilla muffin pon tak terlayan. Im waiting for ur homemade muffin ya.!!

Quarter Roasted Chicken + Mashed Potato + COleslaw + Fruit Salad = B.U.R.P!!
 

Alhmdulillah, setel dinner utk hari kedua di tahun baru 2010! Sangat kenyang, bestnyer tido tambah lagi ngah ujan renyai-renyai cam kat Cameron Highland jer. Thanx to the sponsor utk dinner malam nih. Layan bantal le plak..
Gud nite all!!!


23 comments:

AzuanBudakPandai said...

cam sedap je...bile la elaun ak nk masuk ni haha

JMR said...

lor..tak masok g ker..sabar2..:-p

hisham said...

salam bro..aku tgh lapar ni..yg ko plak wat en3 ni..adoiii..megi pn dh abis ni...hehe,,tq bro..aku nk folo n link ko..salam kenal k..software tu free je..tp ade limit la..log quota die..ni link die
http://www.statcounter.com/

JMR said...

hisham:TQ for the info bro..

kawie2020 said...

perghhh.. menggoda nafsu aku nih.. hehehehehe... bro sham bg link ko nih..

salam perkenalan...

saypOOL rafhtello said...

tengok benda ni pun aku dh kenyang.. burp..

Sharinginfoz said...

sodapnya.. hmm dah cuba hari tu tapi rasanya pasta kat pizza hut lagi sodap...

Beg Plastik 20 sen

Buat Salah OK ke???

miss izan said...

erk! lapau!

JMR said...

saypool : tgk dh kenyang ek..best giler

JMR said...

kawie : tergoda kah?sabar2..heheh..TQ link

JMR said...

infoz : btol tu..kt pizza hut lg sodap kot

JMR said...

izan : g mkn nuh..

niesz said...

sedap nyer..blanje niesz lak lps nie..hihi..

KV said...

comel gambar last!!

JMR said...

niesz : hehehe..sedap bangat

JMR said...

KV : ye?..tenkiu..:-)

Jard The Great said...

pehh.. cam kenny rogers je aku tinguk tu.. ehehe

JMR said...

jard : ko kenal ek pakcik kenny?:-p

IxoR@ said...

baru berangan-angan nak makan, tapi lum tau sapa nak tolong temankan...

nyummy....sedap kan?

iyllienaz said...

sedapnya kenny rogers..nyam2..

JMR said...

ixora : meh nak temankan..hahaha..

JMR said...

ilyi : sedap gak aa..

Kaseh NazLieza said...

suka the last pic...J.M.R amikkan pic kami laki bini leh..hehehehe

hmmm harus gegar my hubby nk g KR ni..papa jom mkn KR