Wednesday, January 20, 2010

Aku akan gelak sampai pecah perot kalo...

Advertising board pasang terbalik..

Tak btol akal pe pasang board gitu. Supplier mana la yg wat pemasangan tu. Agak otak dia pon terbalik kot. Takkan style gitu lak kan. isk2..

Menu dalam jambam..

 Giler nak save masa gini. Sampai ngah berak/hun2 pon nak kena rujuk nak minum/mam apa pas kuar jambam nih. Ke gaya promosi terkini, 'everyone can order everywhere'..

Konpius jap..
 
 Apa yang kecil? Apa yang besar? Iskh2...Rumah pelacuran kah nih? Atao pusat karaoke..yela, budak kecik takleh kan sesetgh tmpt. Erm...apa ek yg korg pk? aku tao! tapi malas nak gitau..hikhik

Kat IKEA ade tak kerusi camni..
 
Maybe utk kemudahan orang kurang upaya kot. Ada yang kaki panjang, ada yang kaki pendek. Yang pendek ke kiri, yg panjang ke kanan ye. sila tunggu nombor giliran anda. Harap bersabar..Giler diskriminasi!!!


***yey, dah dpt invi utk movie ToothFairy, Isnin ni, ni aku cayam kat Nuff nih..


16 comments:

afiq said...

au dpt gak.. tpi sayang.. tiada transport. huh

maisyara pot! pot! said...

mai ade dpt email gmbr cm gini.. xD

funny jep! ^^

hanie said...

hahaha...
menu dlm bilik kecik xleh blah tu..

mamai said...

unik tu mana ada kat tempat lain

sI tEDI said...

ha ha ha ha ha ha!!

imHepPie said...

haha lawak pecah perut arr ntah pape..thanz bro 4 da superb pic haha

Dj Epoi said...

Salam....

Walaweiiiiiiii...lawa ar gambaw2 nih hahahhaha

Izan said...

dekat italy ni kekadang boleh jumpa advertising board pasang terbalik. ni maknanya kedai tu tak bayar advertising tax. =)

JMR said...

afiq : lor yeke, takpe, next time ade g

JMR said...

mai : funny kan.kan.kan?...

kawie2020 said...

hahhahahaha... mesti bangla yg pasang signboard tu.. tu yg terbalik tuh... hahhahahahaaha

JMR said...

hanie : nak order per? leh pk smbil melabor...:-p

MiSs FaiRlaDy JiM said...

JMR mesti bawak SLR dia masa melabur kat dalam toilet tue, thats y leh shoot menu dalam toilet tue..nasib lens tak terjatuh ke dlm mangkuk tandas.. yerlah sibuk pikir nantina makan sup tulang berapa mangkuk kan..
hehhehehehe jangan mare yer JMR..=p

JMR said...

mana ko tao jim? ko ngintai ek..ptot la aku rasa cam mata ngh tgk aku berak..ko nmpk pa pe x???????

OMG!!!

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ko kedengki~
bior ah dia nak bikin camne~
ko pakai spender terbalik takde sape kisah~

pB said...

alahaiiii

naper lah sampai tak da masa nak betulkan