Monday, January 18, 2010

AK*M AF* memang suka kena di'pelok' jantan ker?



Jelas sekali aku bukan peminat Akim ni. Nyata sudah, lagu dia tajuk ' Beng*ng' je yg aku tao. Yang lain mmg haram taktao. Gaya dah macho ngalahkan hauzmate aku. Tapi kalo gini gayanye bila selfportrait., mmg aku kena gak sapa dia sebenarnya.Wah terbaek la. OWh..mungkin abang angkatnyer, juga mungkin kawan rapatnyer.

Tak stim ker bang? Bagoslah kalo tak, kalo ya, itu ada konfilik dalaman. Kita diskas next klas ye......

Tak baik menilai orang tanpa tanya tuan punya badan. Kalo time rombongan datang meminang, anak gadis tak menjawap soalan, itu tandanya setuju. Weih, apa kena mengena lak nih..hahaha..layankan ajer. Tp series..A picture can tell u a 1000 stories, i told you.......................................





13 comments:

T.u.Y.a said...

semacam betul cara mamat tu peluk dia kan..
heheheheheh..

sI tEDI said...

itu jurumekap dia kot.. ha ha ha ha

hisham said...

salam...asal artis slalu cmni ek..jd lmbut...gay...DLL..tp aku xde la kate si Hakim ni...haha

Nadia Yuna said...

saya bukan peminat akim juge =p

maisyara pot! pot! said...

tak minat hakim.. wekkk! geli je tgk dia.. ngeee~~~

ezam said...

piccer might lies.mcm previous entry kamu.

bersangka baik je lah.

ŝŐŦĩŷĂ ʷˡͭʱ♥♥ said...

miangnya laki yg peluk Akim tu..mcm nyah pun ade..btl2..kita kene tnya tuan badan utk kepastian jgn main serkap jrg jek..uhuhu..

p/s saya pn bukan peminat AKIM..

CAHAYA said...

hamboi mengumpat!!

Didi Nadhirah said...

tak minat gak mamat ni mcm kelakar je tgk die...

Cik Cookie said...

nasib baik aku suka Elton John yg memmnag dah tau semacm.

H.A.N.I.E said...

ish..xbaik buruk sangka....





[duduk diam2 xmau gosip..hahaha! :P ]

Redbloodsnow said...

hahahaha...tuh la kau AKIM. kan dh x pasal² dh :D aharksss

Juan Danza said...

U better remove my personal picture or I lodge a police report and SKMM.

Juan Danza