Monday, February 1, 2010

Adnan Sempit 2 : Menjadikah Ady Loklaq & Intan Ladyana??

Aku pasti ramai yang dah layan muvee latest David Teoh, Adnan Sempit. Katanya, 1st day tayangan dah kutip RM500ribu. Pegh..Ngalahkan Jangan Pandang Belakang. Ya, sangat berbangga aku, coz berjaya menyumbangkan 2 keping tiket utk pencapaian ini. Selepas 3,4minggu tayangan, target David ialah 1juta penonton. Wow, kalo 1juta penonton di darabkan ngn sekeping harga tiket, RM10 bersamaan RM10 juta..Wow...Patot la dia wat majlis kemarin. See, syukur giler si David Teoh ni, sponsor wat majlis kesyukuran lagi tu. 
-ini adalah fakta, bukan auta-

Rancangnya lagi, mahu didramakan cerita Adnan Sempit nih. Sukenyer si Shaheizy Sam coz dapat projek baru. Dengarnya, filem Adnan Sempit 2 juga akan diteruskan, tapi mungkin tiada watak hero untuk Shaheizy Sam..Kenapa? Ntah, aku pon tak tahu.................kesian.....

Poster terkini, kalo anda perasan, takde beza pon ngn Adnan Sempit 1 kecuali + muka A.L
Sori graphic designer, pinjam sat..heheh

Kesian aku untuk Si Sam coz mungkin tiada watak untuknya dalam Adnan Sempit 2. Tapi aku amat berbangga coz pendatang terkini dalam industri, Ady Loklaq bakal menjadi watak utama. Giler bangga, belum popular, aku dah dapat bergambar dengan A.L (ady loklaq daa...)..

A.L ( kl ang dh glamer, jgn lupakan kami ya...) 
Pesanan kami untuk A.L yang bakal menjadi hero 1Malaysia katanya, ang kalo dah berjaya nanti, jangan bangga diri sangat, jangan sombong2 lak. Ang kena ingat umah kampung ang, petang2 jangan lupa turun men takraw, takot kami tak cukup korum. Then, nanti kalo ang shooting ngn Intan Ladyana tu, jangan lupa jemput dia lunch kat umah kg kita tu, menu macam biasa, Jijul masak, sardin goreng kicap ngan sayur kubis. Dah kawan ngan dia, ang jangan lupa si Alia lak, ang dah bagi harapan kat dia, sian dia lak nanti kan. Kalo ang free2 dari shooting, tolong setelkan bil2 umah ye, pastu g kedai TMpoint, tanya bila line streamyx nak masok? Kesian aku tengok si Yazi, Chargon & Cutat, dah cam kucing mati baby, tak keruan idop tanpa Facebook. Satu lagi, umah asik trip je, kalo ang dapat payment dr Adnan Sempit 2 ni, apa kata kita tukar wiring kat umah tu, penat la asik blackout je. Kalo leh, rumput tu kasi la potong tiap2 bulan. Oh ya, satu lagi, Ridsect tu tolong beli baru, malam2 nanti banyak nyamuk sangat, kesian Cutat nak tido sampai tengah hari......
 Ni ha last skali kami nak pesan, dah2 la dok berangan A.L oi..Wut? A.L? Say again..A.L.!!.'A'for Ady & 'L' for Loklaq. Takde maknanya ang nak gi shooting ngan I.L...Sila berhenti berangan & bermimpi di siang hari. Tapi....opss A.L & I.L..cam ade kimia jer....mana tau kan...mmmm....SEKIAN.

15 comments:

ainShahajar said...

kenapa aku ni mudah betol percaya..ceh.. ady loklak kunun

sape lak jadi adnan nanti

tak tgk pun lagi..huhu.. bajet tak dak

miss oren said...

alarh..
suspen je
ingatkan betol tadi

MiSs FaiRlaDy JiM said...

A.L dan A jerkan best...leh tgk hero ngan heroin naik viva elit tetiap hari...cik A tu pun ramai jugak fans nyer...

::peacemaker::Cik A jangan mare yer gurau jer

Sameon Sudiarto said...

Si A tu sapa? Aminah kew....Atirah kew...Atikah...Hmmm...Jgn nk mengosip di blogger...X manis di baca..

saypOOL rafhtello said...

aku nak jadi angah boleh??

♀.รﻨν.♂ said...

syiol ah.
aku pecaye kut.
cilakak.
:D

MiSs FaiRlaDy JiM said...

dear Sameon Sudiarto::

cik A adalah artist tempatan yang baru saja memiliki viva elit...

ada ke mssjim buat gosip??klau gossip pun knp xmanis pula..

sedangkan cik A sangat manis orngnya..jadi rebutan ramai producer filem2 negara kita nie..

msjim tak ada sebut pun sapakah cik A tue..kenapa enk meon terasa ke???? =P

::peacemaker::mkan spaghetti senyap2 dah lah...

sI tEDI said...

A.L tu sapa?

Solehah said...

hehe..ingatkan btl..kuaamati AL cam tak kenal pun..isk3..

deusXmachina® said...

dah berapa orang nak blanja aku tgk cite ni
xkan aku tgok
erk888

Sameon Sudiarto said...

t0 msjim..nice word,Hmmm...saya sedikit terasa cz telah termakan pedas..

spageti yg sedap dan kenyang....alhamdulillah..rezeki dr langit.

peace...

oranglidi said...

hensem ady loklak ni

Moon Death Spell said...

aku dah la lurus bendul...
percaya je la...

cik selamah kundang said...

cis.terpedaya..

atty's said...

sapa itu ady loklak..
gambar intan tu mcm tak berbaju je.