Friday, December 18, 2009

Welcome 1431h

Pejam celik, pejam celik..tup2 dah masok tahun baru bg kalendar Islam. Cepat je kan masa berlalu. Rasa baru je bulan lepas tu 1Muharram1430..rini dh 1431h ek?aiyoo...taktao apa perubahan, dan apa perkembangan yang dah dilalui. Hope adalah sikit even utk diri sendiri, maybe orang lain tak nampak, janji diri sendiri nampak dan menghargainya..kan?

Bagi JMR, tiap2 tahun ade je benda yang best, yang tak best, peningkatan, penurunan dan sewaktu dengannyer. Susah gak nak pastikan sumernyer perfect dalam masa setahun. Ada je yang gagal, ada je yang terlajak dan ada je yang terlanjur laku. Tapi the best part, I've tried my best.

Kepuasan JMR terletak pada USAHA. Usaha untuk menjadi yang terbaik. Usaha untuk menyelesaikan sesuatu masalah dengan cara yang terbaik. JMR percaya, setiap masalah, ada penyelesaiannya. Just doa dan jangan putus asa. JMR percayakan itu..

yay, di tahun baru ni pon, i olredi got a big problem. Maybe boley dishare di public, mahupun hanya utk mereka2 yang berkaitan. At first, down gk, tapi i motivated myself. Thanx to mereka2 yang selalu memberi diri ini kekuatan utk terus tersenyum. Percaya tak, satu senyuman mampu menyelesaikan 1000 masalah. Orang ckp la, tang mana pon aku tak tao..huhuh..

Apa2pon, harap tis year 1431 akan menjadi lebih baik daripada tahun2 sebelumnya. Ya, lebih baik dari segala aspek. Aku mahupun hidup ini lebih mampu memberikan lebih banyak senyuman untuk diri nie..gambaru zo!



**TAHNIAH kepada team bola sepaka Malaysia bwh 23thn, finally diorg dapat gak pingat emas selepas 20tahu menunggu. Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Gua respek sama lu!!


KEPADA SEMUA SALAM MAAL HIRJAH 1431h












9 comments:

Wanie-san said...

Salam maal hijrah JMR...

semoga ape jua masalah dpt di selesaikan dgn baek..=]

*sy senyum 2...senyuman sy dpt selesaikan 20000 masalah..hihi*

BuLaN iTu aKu said...

salam maal hijrah..
semoga tahun 2010 akan lebih ONG!! dri tahun 2009..
okie

Eazy Izzuddin said...

Salam Maal Hijrah

iyllienaz said...

salam maal hijrah!!

TEDDY EERA said...

salam maal hijrah, D..

im alwaz pray 4 ur gud n happiness..
ur happiness is our happiness...

amin..

saypOOL rafhtello said...

bye2 1430h..

Yaya Abu Bakar said...

salam maal hijrah yer JMR.... :"D

Eazy Izzuddin said...

btw
Vote For Me

http://www.broframestone.com/2009/12/bfundi-bloggers-dengan-broframestone/

Thanks so much
hehe
xD

Khairi said...

salam tahun baru! semoga tercapai semua impian insyaAllah. idop hanya skali bah.