Saturday, December 5, 2009

Surat untuk K.Sara

Assalamualaikum kak..


I know u'll read this entry. Whereva u r, harap akk sentiasa sihat dan tabah mengharungi semua dugaan nih. Sudah suratan & takdir illahi, setiap yang bernyawa pasti aku kembali kepada Penciptanya. Apa yang penting, banyakkan sedekah alFatihah dan doa, semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan ditempat-tempat orang yang berilmu. Pergi ayah di tempat mulia, & im happy about it.


Tapi ja a bit riso, even  akk dah biasa di tempat orang, but still...worry about u..i got the info from ur PA, u r on leave till January 2010 aite? Tapi akk gi mana ek? Ja tau, akk down sesgt ngan apa yang jadi & perlukan masa. Jangan pertikaikan suratan takdir, terimalah ngan hati terbuka.


Take ur time, tp pls send email to me pasal ur location. Then kalo leh, belikan gak tiket flight utk Ja gak. Nak2 kalo pergi holiday ke Paris ke, Venice ke.Beli 2tiket tao, untuk budak kecik Nunu tu sorg g..hikhik..ok2..just kidding..xmo la down sgt erk..Buhsan la xdengar akk nyer gelak tawa, buhsan lak tak dgr citer-citer akk ngorat pakwe ensem tapi tak dapat, buhsan la x dengar Fairlady akk mengaum(btw, akk park mana kete tu??)..buhsan lak xdgr suara akk menguap kelaparan..buhsan lak xleh nak pow wat g mam sushi..
See..kan ja dah ckp, i care bout u laa..hikhik..So dont be sad ye..burok sgt muka tu, ngalahkan makcik jual nasi lepak kt dpn balai polis trafik Kota Damansara lorr..haa kan chumel smile gitu( chumel kerr??)...


Ok, igt tao, send me email nnt..A.S.A.P..


Pls advise.


JMR

opss..terupload lak..sori sis..hikhik

12 comments:

TEDDY said...

hi, kak sara...

eventhough we haven't meet yet but jaja alwaz share da story bout u n arwah ayah..
i know u'r very strong n nice lady, juz like ur car..(really luv fairlady akk, xspecially msa in pink color)wink..;)
where eve u r, juz take care of urself n hopefully u'll update jaja..he really care bout u, beside me i guess..;)
take care ya..!muahx..

wif luv,
Cik NuNu..

sI tEDI said...

Al-Fatihah dan takziah!

Noorlaila Mohamed Nor said...

saya bukan kak sara tapi saya terbaca surat ni
takpa ke?
:)

JMR said...

laila : ok2..nnt i bwt surat utk k.laila lak..hikhik

JMR said...

teddy : thanx dear..
si tedi : TQ

tengku_fir21 said...

takziah saya ucapkan

JMR said...

on behalf of her, TERIMA KASIH..:-)

aZizoL said...

takziah ye..muge semuanya ok buat kak sara

JMR said...

tenkiu azizol..

Super HaNa said...

k.sara kuat!
salam takziah

jmr dah jadi spoke person k.sara plak

JMR said...

shes a strong gurl..

no la..hope dia baca entry ni je..

paraxixth said...

kak sara menarik ke nissan z lagi menarik?