Thursday, December 3, 2009

Stalker or Follower


Uiks, xsangka tol, JMR still pendatang baru dalam blogging arena ni, tapi pencapaian membanggakan for me utk berada dalam tahap nih.( chewah speech cam apa je kan..)..Lagi mem'banggA'kan bila ada gak blogger yang 'amat' kukenali sanggup bagi space dan ruang(sama je per??) utk link kan blog JMR ni. Lagi best blog cik Nunu pon dilinkkan skali. Tapi kitorang berdua jela. Maybe kita 2org je kawan dia dlm blog ni yang patot dia linkkan utk space itu. Ishh jangan pikir bkn2 la JMR, dia bkn stalker la, dia kan follower ko..oo..ok2..tapi obvious sgt coz hanya dua link je, impossible dia takde kawan lain. Eh, ntah2 btol dia xder kwn lain kot.asik2 kawan ngan yg tu jer..iskh2..ko nih..jangan la pk bukan2 JMR..kasi dia ruang, dan kasi dia masa. Tapi aku nengok cam dh lama dia letak link JMR&cikNunu tu kt situ. JMR&cikNunu..cikNunu&JMR...eh..apa ni..hope dia leh tambahkan satu dua lagi link utk mengaburi mata2yang memerhati..Sekian, terima kasih.


SO, KORANG RASA DIA NI STALKER KE FOLLOWER???
SAPA KAH DIA???


BTW, stalker ke follower..THANX LA LINKKAN BLOG JMR.patotla mencanak je counter naik..hahahah 










22 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

adoi merahnye! ta paham la plak

JMR said...

eh..merah sgt ke yg highlight tu?

chah~ said...

die hard fan laa tu.. ahaha

JMR said...

hard sangat tu..takot gue..hahaha

sI tEDI said...

secret adimirer??

JMR said...

uiks..bukanlah..takde maknanya..hahaha..tak fhm org gini..huhuh

B E L L A said...

patot berbangga! hehehe

JMR said...

ye, saya amat berbangga..hikhikhik

saypOOL rafhtello said...

bru buat ke??

JMR said...

dah lama..

Paan said...

Luck tu...jangan ditolak.

miSs s!v said...

mungkin die..errr....

err...

ntah!

hahah

::alwaniamalini:: said...

admirer kot????? :D

Kaseh NazLieza said...

ala...lieza pon ader wat link utk u taw...sbb blog u sempoi...best dbaca kala minda tgh stuck...hehehe

JMR said...

paan: luck camno tu?potluck ke? ke good luck?hahah

JMR said...

alwani:admirer..xmungkin kot..hahaha

JMR said...

lieza : tenkiu..tp cik lieza nyer lain, dia nih lain..hahaha..minda asik stuck ke? kena makan kismis tok guru banyak sikit nih..:-0

JMR said...

lieza : tenkiu..tp cik lieza nyer lain, dia nih lain..hahaha..minda asik stuck ke? kena makan kismis tok guru banyak sikit nih..:-0

TEDDY said...

ade yek?? nk link die boleh x??
sy pun amat bbangga ni..;p

missdiya84 said...

ok latuh..leh naik rating hehe

JMR said...

teddy: yg link gk ek..xyah la...xde pekdah kot..

JMR said...

missdiya: btol gak tu..wahh tenkiu2..