Thursday, December 31, 2009

PERASMIAN : http://jmrtangkapgambar.blogspot.com/



Dengan lafaz, bismillahhirrahmanirrahim, saya merasmikan laman sesawang saya yang kedua di bawah panji JMR, http://jmrtangkapgambar.blogspot.com/. Korang sumer dijemput meninjau dan menikmat isi kandungannya. Mungkin ia tidak sempurna, tapi saya sudah lakukan sesempurna mungkin. Komen-komen yang membina amatlah diperlukan. TQ.

Sinopsis
Blog yang memuatkan hasil klikan jari jemari JMR. Menggunakan gear Nikon D80. Gambar2 yang dipublish, ada yang diedit, ada yang belum diedit. Masih baru dalam bidang ni namun im not a photographer. Saya hanyalah hobbist dlm bidang ni. Nak bagi komitmen pon takkan sampai 100% coz ive other commitment. So, kalo ada salah buruk tak lawa & hampehs tu, kerana saya masih & sedang belaja mendalami bidang ini.Gambar2 yang terasa sesuai utk diupload je akan diupload. Lain orang, lain taste. Dan blog ini hanyalah mengikut taste JMR.

7 comments:

helena's said...

klik digi!

Cik Cookie said...

akan ku kunjung mengunjung

[s][u][e][h][a][n][n] said...

tahniah..hobi yang sgt baguih n seronok n saya jeles...hohoho

sI tEDI said...

Tahniah!

biella93 said...

wow..tahniah;D

~0~ said...

ok da tengok...gambar2nya mmg hebat...dan aku suke...nanti leh ajar x nak guna DSLR??

miss izan said...

tahniah! ;)