Tuesday, December 15, 2009

LAngkaH Maju, Pantang MengaLah Bola Sepak Malaysia



Tetiba jer aku terexcited nak review pasal bola sepak Malaysia. Yela kan, dah menang semalam,ngn LAOS 3-1, dah leh gi final Sukan SEA, rakyat Malaysia mana yang tak bangga kan. Harapan nak dapat sebutir emas melalui bola sepak makin cerah, selepas 20tahun ye. Wow selama 20thhn tak dpt emas. Agak lama tu. Time tu, aku baru je tadika, taktao gi apa tu Sukan SEA.Yang aku tau, bola tu bulat, tendang sana, tendang sini, masuk gol, kira point 1..hahahah..


Papehal pon, hope team Malaysia leh realitikn impian rakyat Malaysia, esp Menteri2 yang mcm tak percaya korg dpt masok final. Tunjukkan semangat juang harimau malaya yang sentiasa laparkan kasih syg gol..Selamat berjuang di final .Malaysia vs Vietnam..Buktikan Malaysia BOLEH! opss..

** korang agak2 brapa score final Khamis ni nnt??**

15 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

caya lah...~

ni baru kata nyer 1Msia....

cikTi said...

thniah msia,,

LotsOfLove-Pearls said...

kita doakan yg terbaik utk Malaysia..

Go..
Go..
Malaysia..

iyllienaz said...

majulah sukan..

Wanie-san said...
This comment has been removed by the author.
Wanie-san said...

sy rase m'sia kalah nnt..ade semangat 1m'sia x sy ni JMR??muahaha

sI tEDI said...

mas - 1
thai - 0

ekekeekkee

sI tEDI said...

thai???

ingat ni lawan tomoi ke????

MAs : 1
Viet : 0

saypOOL rafhtello said...

aku yg tengok lagilah..excited..

JMR said...

syapool: excited kan..cam tak caya ada gk..masa gol seri tu, aku igt dh nak blah..hahaha

JMR said...

yanie : sangat 1malaysia..hehehe

JMR said...

si tedi : oiy..naper lak thai nyer..hahahah

JMR said...

wanie : kalo menang camner??

sophie said...

daa 20 taun ea? sophie pon x lahir agy..hehehhe..thniah mlysia!!

Dj Epoi said...

Tahniah

Tak sabaq nak tunggu FINAL