Monday, December 28, 2009

Jadik penjaga kanak2 riang di hari minggu..aiehh


DONE! skali lagi wiken dihabiskan bersama family. Bersantai-santai di Sunway Lagoon.
Tugas utama JMR hanya mengawal boys 3org dari terus ilang & sesat di celah2 orang ramai.
Penat weih jadik penjaga gini.
Seb baik 3orang boy jer.
yang gurls tak liar sgt.hahah..
Camner la orang yang ada anak smpai 10orang ek.
Well..
Sorang mak mampu menjaga 10orang anak, tapi seorang anak belum tentu dapat menjaga seorang ibu.
Am i rite?
nauzubillah...


Best kan mandi reramai gini.
Sambil menyelam minum air la..
Zat khasiat kompom banyak dlm air gini..






 
Pic atas salah satu grup yang terpaksa dikawal dari ilang di celah kangkang orang ramai.

Ye, saya bakal seorang bapa yang cumel.


Dialog dengan si Muez ni..'jgn panggil uncle tao, panggil abg'..si Muez ni jawab, 'Why?..u look so old n im suppose to call u uncle jaja'..sapa ajar dia nih????


Seb baik ujan & kilat di petang haRI. So leh balik awal.
Kalo tak, ade yang kena nek ride sampai ke malam. Penat weih.


15 comments:

~0~ said...

bila nak jadi bapa pulak??

miss izan said...

oloh oloh olohhh...
practice make perfect! ;)

niesz said...

da bkn kanak2 nie xley nk mandi2 da..ehe..seksa kang org yg melihat nyer..

syok nyer..teringin lak nk g mandi kat pntai..pantai tertutup..ade ke??haha..

JMR said...

~0` : sampai seru jadik la bapak budak..hahah

JMR said...

izan : yeke..tp nobody perfect kan..hikhik

JMR said...

niesz : hehe..seksa tapi mao melihat gak..hahah
pantai tertutup?camner tuh?

NUNU EERA said...

t'gambr wjh2 ceria u dpt main air..
muahx..

saypOOL rafhtello said...

SL best..last aku pegi masa umur 18..

sI tEDI said...

berlatihlah dulu.

manalah tahu nanti anak sampau 10 org..
dah ada pengalaman.
ekekekeke

JMR said...

nunu : wajah ceria tmbah kepenatan dan kelayuan ngejar bdk2 nih

JMR said...

tedi : perlukah nak kena training?..amboi sampai 10anak tu..hahaha

::alwaniamalini:: said...

ahaha jaga budak memang pening..dorang ni, berdesuppp, kejap jek leh ilang..

░♥si lampu neon♥░ said...

sumpah jeles...

JMR said...

hehehe...mmg diaorg kejap ada kjp takde..jgn kena kidnap sudeh..:-p

JMR said...

neon jgn jeles lol