Saturday, December 26, 2009

Holiday datang lagi...

hehehe..best kan kalo tiap2 Jumaat cuti..miinggu ni lagi skali cuti, cuti Krismas.
bg mereka yang kije area yang wiken Sabtu&Ahad, komfem best giler.
minggu depan lagi skali cuti yakni cuti New Year..
minggu lepas family day kat Cameron Highland..
minggu ni family day kat Sunway Lagoon lak.
minggu depan ke mana ye?
apa kata kita tanya sponsor utk plan minggu depan lak?
hikhikhik.

chow chin chow. nak g layan alvin&chipmunk ngn cik nunu lak.
cian dia semalam dah cancel appointment.
malam ni, penat2 main air pon, tetap kena g gak.
later JMR upload gambar cuci mata kat Sunway Lagoon tadi ye.
hahahaha.





**tetiba trasa windu kt some1..hikhik**

9 comments:

NUNU EERA said...

lambat..siap..! haha...
garg plk cik NuNu ni..;p

niesz said...

best nyer g jalan2..xajak pon..huhu..

♣ haNie ♣ said...

pehh..gile heaven..

haha~

░♥si lampu neon♥░ said...

amboii seronot la ko yerr hehehe eh sejak bila ko wat kedai jual tumbdrive nii

sI tEDI said...

sabtu yg penat!

::alwaniamalini:: said...

december thn ni mmg best! :D

miss izan said...

holiday sakan! ;)

helena's said...

minggu ni family day kat sunway?mcm sama jek..ngan kawan saya.huhu

Iza said...

xpe...xpe...ko holiday dulu.Holiday aku hanya di kg ujung tahun ni bersama anak,husband keja lg.cuti dah dihabiskan.
Tahun depan...bermula la holiday aku sefamily plak....