Tuesday, December 8, 2009

Enjoy The Show..yehaaa..

Weehooo dah sampai masa nak melayan menda2 alah nih..Dah cuti baper minggu dari memasuki cinema& kini iidah dah abes. Dah leh masuk cinema lagi!! yahooo..Erm..so wat muvee aa utk mggu nih?..owh..banyak nak kena qada ni. orang lain dah siap tgk, dah siap bagi bintang ntah pape..nak wt camana, kat TRG takde cinema lor..haha...t aku suh atok aku buatkan satu ye..ok2..


Org cakap Twilight New Moon tak best..Sampai ada yang tak bg start langsung..mcm haram tak best je..Tp adik aku cakap best je..So on behalf of her, kena la g tgk gk nih..


Tapi yang wajib adalah Ninja Assassin..potong sana, potong cni kan..sound best..noted! nak tgk!..G satu filem directed by Afdlin, MySPY..ni pon kn tgk gak..Baca dr komen org, cam layan gak.. leh release minda kan..wpon afdlin jadi host kat ASK2009 tu xbrapa menjadi, hope film dia ni menjadi..huhuh..layan jangan tak layan...


Got the ticket for NATRAH. Kames ni baru nengok. Even agk lambat, tapi coz of tis teater, makin lama, makin best kan. Coz player2 dh btol2 masak ngan teater diorg nih. Hope lagi best dr CUCI the musical...


hehehe..4 show utk minggu nih. Hope release sumer pala otak yang berserabut nih. Sabtu kena shoot lak. So no ENJOY utk SABTU nih..
JMR, BERUSAHA!!!!!

9 comments:

oranglidi said...

WAH! best weh tgk NATRAH.. wa jauh sgt. x dpt nk pegi.. hehe..

(HEADER LU MEMANG TERBAIKK!!!)

Super Nia said...

wowowowowowow..
new moon

saypOOL rafhtello said...

ninja & my spy best.wajib tengok...

o kambeng hitam o said...

aku dh tgk ninja assasin. worth it bro =) pergilah tgk.

Cik Cookie said...

bila nak marathon skali nih?
say sorry to nunu.
lalalala

CINTAMANISZ Lite said...

hang suka tangkap gambar ye??
tp akak rasa bkn tangkap gambar aje yg hang suka...bergambar pun hang suka kan?? hehe

psst; hobi akak tambah lagi satu...suka tgk gambar, ngeh2..

bbpink_90 said...

nk ikt tg0k cinema!!!
he3...

nabila said...

best twilight..
tue..
hehe..

sI tEDI said...

satu pun aku x tgk.. eh..naktrah tu x kan lah! jauh nun di sana.. nak tgk my spy dulu!! ekekee