Thursday, December 17, 2009

Berkaki ayam di Carrefour







Semalam time mencari Chachos utk dimamam tika layan DVD kt umah nnt, tetiba baru aku perasan gurl yang berjalan dkt ngn aku tak berkasut or panjang kata berkaki ayam. Pe lagi, kuarkan hp, snap the photos la. Hahahah..ada hati nak jalan dekat ngn aku kalo berkaki ayam. Makin dia dkt, makin aku menjauh. Bek pakai sandal tu b4 orang lain gelak or sebelum aku cabot lari..hahaha..

Naper dia berkaki ayam? Adakah best berjalan tanpa alas di lantai sejuk Carrefour Midvalley? Atau adat pantang semasa bershopping barang rumah? Atau gak kasut tu rosak? Or maybe dah lenguh pakai kasut or dah melecet kaki tu? Nak cantik kan, berhigh heel ler, tapi tak tahan lama ye dik..heheheh..so cute terkedek2 kt Carrefour Mid, berjalan sambit membimbit kasut..hahahah

tapi sapakah dia nih????sapa kenal? angkat bulu ketiak!!!






**jum tido awal malam ni, esok nak g Cameroon Highland..yey!!**



12 comments:

BuLaN iTu aKu said...

saya rasa mungkin dia...
mungkin dia....
dah bosan ngn kasut tu

miss izan said...

erk,kesiannya...
huhuhu

saypOOL rafhtello said...

senang dia nak baling kasut tu kalau ko kacau dia..haha

JMR said...

bulan..hahah..dia xbusan ngn kasut..dia buhsan ngn aku kot..hahah

JMR said...

izan : kesian gk la...kesian ngn sy lg lorr...

JMR said...

saypool:manade ak kaco dia, dia yg slalo kaco aku maa

Wanie-san said...

dgn tgk muke JMR mcm penjahat..
so die prepare awl2 ngan kasut 2..senang nak baling klu JMR dkt ngan die..huhuhu

░♥si lampu neon♥░ said...

macamana nak angkat bulu ketiak? adoii

JMR said...

wanie: lorr..ada cam muka penjahat ker?
hahahah

JMR said...

neon : dah try blum?hahaha

sophie said...

i think kaki dea sket kot sbb ksut tew..tpi smpei berkaki ayam kat psr raya besr kind of weird..hehehehe

missdiya84 said...

ini kes kaki da sakit sgt nih..tak pon da melecet huhu..kalo nak bes soping2 sile pakai sliper je memang syok