Sunday, December 6, 2009

ANJING MENYALAK PON ADA MANIS GAK, BUKAN ORANG JE BERCAKAP MANIS.!!!

Aduh..baru nak menyalak ker? Ingatkan dah bisu. Pastu tetiba lak ade seekor lagi anjing pon nak menyalak gak. Pe kes lu? Lu dulu dah wat dajjal sama gue, lu ngata blakang2gua, lu ckp mcm2 blkg gua, tetiba lu nak menyalak lak. Depan anjing betina lu bwt2 baik ek, alim la(alim2 anjing kan) lu igt wa xtao ka..lu kalo mamam tulang, jangan berlagak mamam baik. Lu dah blasah duit pmpuan, lu dah bikin taik tu, jangan la nak bwt2 muka innocent jer. Kan kena pijak pala anjing lu tu kan, susah lak mak bapak lu. Come la dog...aduhh..jangan sampai wa kuarkan bukti2 kecurangan dan keceluparan salakan lu lak dog...sumer org dh tao la, dari dulu smpai skang, cuma yg betina je xtao lagi..salakan lu tetap sama, ANJING MENYALAK PON ADA MANIS GAK, BUKAN ORANG JE BERCAKAP MANIS.


- SEKIAN BINGKISAN BILA BERBLOGGING SAMBIL MENDENGAR ANJING MENYALAK-
IKHLAS DR JMR UNTUK ANJING YANG PANDAI MENYALAK MANIS.











**to geng2 blogger, sorry utk entry kali nih. Ini bukan ditujukan untuk umum, tapi untuk makhluk2 tertentu je..PEACE!!**

36 comments:

bbpink_90 said...

mndLm mkne nye 2..
spe La yg brtuah kne 2..
he3...

JMR said...

susah kalo deal ngn talam dua muka nih..mkhluk lain2 kan..hehehe

ayong said...

saba2~ ni cam tgh marah je bunyinye~

JMR said...

ayong..tak mrh, just annoying la sket..muka innocent je, pdhal, mcm haram je prangai..

ayong said...

that y we dont judge a book by its cover kan? muke sgt innocent, perangai cam harem. bukan yg mcm pecah rumah tu, punye la baik. rite?

sI tEDI said...

hanjing dayus ke??

ayong said...

bukan = muka~ :P

░♥si lampu neon♥░ said...

aa sape anjing tu JMR?? kasi la tauuu

JMR said...

si tedi: hanjing ni leh dayus gk kot..hahaha..jap2..kuat gk nyalak anjing nih..hahah

JMR said...

neon : anjing tu SR blog ni gk..pastu g menyalak kt area lain..ermm..sush la nk gtao neon..org mcm2 ragam, muka kg& innocent giler, tp nak blagak bndr&western giler..

aku zaty said...

rambut sme hitam,hati laen2.. sbr je la.. nme pn manusia..

Wanie-san said...

woi!xpenah tgk JMR segarang ini!sapa lah si anjing b'tuah i2!!

JMR said...

zaty: btol2..sabar pon ade limit gk kan..igt dh taknak men kasar, nmpk gya kena bwt blk la kasar tu..

JMR said...

wanie : tahniah la utk anjing2 itu..heheh..n u pon sama gk kan..u pon ngh hangin gk kan..kasi ajar sama itu budak lah..

AKULALALA~~ said...

huh?ish2...anjing tmpatan ke anjing import 2?mnis sgt ke die mnyalak?heheh....pape pn...sbr je mr.jmr...kuatkn ati...=)

JMR said...

akulalal...anjing kampong jer..tp leh tahan gk la manis kalo dia nyalak..cair dgr nyoo..hahhahaha

miSs s!v said...

hanjin!
hahahaa

JMR said...

siv: nnt kita dengar dia menyalak ke idak..

JMR said...

ayong..btol tu yong..better tunujk je prangai sbnr..ni mulut bunyi lebih, tp hati busuk..

aZizoL said...

dalam betol ko berkias ni..

G said...

jmr :: i think i noe da one dat u mentioned....huhhu

G said...

jmr :: i think i noe da one dat u mentioned....huhhu

G said...
This comment has been removed by the author.
G said...
This comment has been removed by the author.
JMR said...

azizol: dlm xpe bro, anjing ada degree, mesti faham..

JMR said...

G : aloh G weih, tau pon jgn la komen byk2..aku tau mung tao. sbb mung mmg bijok..gpon muko mung mmg muko ore bijok, n mmg bijok pon..dun be muko bijok, tapi dok bijok ok..

JMR said...
This comment has been removed by the author.
JMR said...
This comment has been removed by the author.
Super Nia said...

wahh..sabo..sabooo JMR

meh minum teh o ais meh

JMR said...

tgk G, aku pon dh tersalah reply byk gk..iskh2.

JMR said...

super nia : heheh..i love nescafe..uiks..pagi2 dh num ais ke..kasi teh tarik satu!!

JMR said...
This comment has been removed by the author.
Anggerek said...

en JMR,

manusia cam ni called manusia bertopingkan setan. depan baik mcm alim ulamak, belakang die la ketua setan.

die nak org lain pandang die baik je...wpun sbnrnye perangai mcm hampeh.

tp Allah knows BEST. sepandai2 tupai melompat akhirnye akan jatuh ke tanah jugak. one day die akan tersungkur gak.

ignore je manusia cmni.

cheer up...

note: report kat WILDLIFE suh tangkap "anjing-anjing" tu.. bahaya kalo biarkan berkeliaran hehehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

uik??? sabar manusia ade limitkan gak kan..abaikan je manusia hati busuk ni :)

senyum jmr ....:)

saypOOL rafhtello said...

baling je hanjeng tu dengan enset besor..enset yg dulu2.. =0

TEDDY said...

uit..hotnye n3 ni..

my comment is NO COMMENT..;p