Tuesday, December 15, 2009

Aktiviti giler, menenangkan jiwa



Ni la aktiviti sepanjang minggu lepas pas cuti sakan kt kg. Sesaje je penuhkan qada tayangan muvee. Nak bg untung skit GSc & Cineplex..hahahah..
1) Twilight New Moon
2) Ninja Assassin
3) My Spy
4) Couple Retreat
5) Santau

Nak up sket keenjoyan menonton persembahan secara langsung, pe lagi, terkini nyer show, teater NATRAH le. Seb baik production extend showtime, kalo tak, memang tak nengok le.Not bad..Puas hati le...

So, untuk minggu ni, tak tau lg nak bermuvee pe lak. Maybe gak Zombieland, coz survey2 cakap cam lawak je citer tu. Best2..Dah jadi pelanggan tegar GSc le kot pasni..

Sesape nak join marathon muvee nanti? 
Satu hari 3muvee on weekend, amacam? OK???

8 comments:

miEz haNeM said...

ini tak adil!!

CIK GULA2 JUGAK KAKI WAYANG..S
ELALU DOWH GI MID VALLEY ATAU DAMANSARA..
TAPI NAPE DALAM BANYAK2 MARATHIN TU..SEKALIPUN TAK PERNAH TERSEREMPAK KAMU???

woo..
aku nak repot polis!

JMR said...

heheh..kt pergi hari lain2 kot..hehhe

tp naper kamo nak repot polis???

Cik Cookie said...

aku nak tgk zombieland nanti
minggu lepas tgk ninja jumpa pejul

JMR said...

pejul kp ko?..zombieland aku dh tgk semlm..layan la gak..

sophie said...

w0w..beshnye....1 cter pon sophie x tgok agy dr list tket wyg kmu tew..jeles2!

JMR said...

tak tgk ek..kena tgk tu..gunakan asa sebaiknya..heheheh

amalina binti anuar said...

5 movie skali tgk. mak ai larat ke. dasyat nye awak nie.

cite paling nk tgk twilight new moon.

JMR said...

bukan tgk skaligus le cik amalina, tu seminggu nyer lorr...hehehe