Thursday, November 5, 2009

Perang Saraf Nyamuk..!!!

Rumah sewa aku ni kalo takde menda alah nih, mmg tido mlm ditemani bunyi nyamuk merempit kt tepi tinge le. Tiap2 mlm, sejam sblm tido, mmg dah jadik rutin sembur Ridsect @ Shieldtox. Ridsect tu dia nyer bau tajam sket, Shieldtox tu bau dia cam masam2 sket. Both bau i dun like!!..kan bagus kalo bau tu leh tukar ade bau strawbery ke, bau chocolate ke..bau tak mengganggu sgt. Ngah2 tido pn slumber je aku sembut. Dah kata bau nyer sedap kan..hehehe..

Problem nyer, malam nih, tetiba baru tingat, dah abes sumer supply..sumer silinder pembunuh tu dah kosong..aiyoo...masalah besor nih...!!!

Pk nyer pk, agak2 kan kalo aku just letak je botol2 Ridsect & shieldtox tu kt dlm bilik je leh x?..nyamuk2 takot x nak masok bilik aku? korg rasa nyamuk tu kenal x ?..agak2 nyamuk tu psycho x tgk benda alah 2 tu???.

arghhhh...!!!

::JMRngantuknyerr::

16 comments:

Arief Arf said...

nyamuk zaman skang ni dah pandai..
dorang pandai menyorok bile kite spray pastu nanti datang balik..
haha

JMR said...

hahah tau xpe bro..

lg best nymuk dah reti pakai mask..so takde pape kl kena spray pon..

jerebu kt KL lg bhya dr spray tu..:-p

TEDDY said...

nyamuk kat umah u ol 2 msti nyamuk betina kan??;p

JMR said...

haah..nyamuk betina yg sangatttt kiumt miut..rasa cam nak lempang2 je coz kiut sangat..hahahha

acap said...

bela katak weh.
jimat duit bli ridsect.
hahah.
boleh?

JMR said...

acap: aku tkot cost bela katak lagi byk dr beli ridsect. alang2 bela, kalo leh ganti ayam ke, cun gk kan..lg jimat............hahahah

asilahmuhajer said...

benda2 tu bukan pembunuh nyamuk kan??
dia cuma repellant je kalau tak silap.

█▓▒░♥ p a n y ♥░▒▓█ said...

la dgn nyamuk pon gado? ish ish

JMR said...

asilah: tak mbunuh tp berjaya menakotkan nyamuk je..tp nape nyamuk nk kena takot erk..iskkhh...

JMR said...

pany : i mmg suka gado ngn nymuk..nak2 nyamuk betina yg wat i gatal...hahaha..

░♥si lampu neon♥░ said...

hahahah
hahaha ko saje je kan nak wat lawak ngan nyamuk2 tu..ko ingat dorang tu ade akal ke..eheheh aku rase otak pun seciput je kot yg ade lam pale nyamuk tu..

hehe

ko syukur je la ade gak nyamuk2 nak teman ko tdo memalam dari ko tdo sengsorang.

heheheheh

Cik Cookie said...

aku rs ko yg kn psyco ngn nyamuk nih.

JMR said...

neon : hahah..nyamuk bkn teman aku tido le..nyamuk tu ajak aku teman dia lepak..tensen gue sey..

JMR said...

cookie : ye kot..iskh..seb baik dh beli ridsect baru..hahaha

[-suziey-] said...

hahhaha..ok kot..sbb nyamuk tu mcm manusia gk..ade psykik..ekke;p

JMR said...

yeke..cam cam mnusia erk..ada nafsu le gitu nyamuk betina..uwak..bhy nih..

mnusia psikik lg bhy dr nyamuk tao..