Monday, November 16, 2009

Lawak oh lawak..WEEKEND oh WEEKEND

Sabtu, Ahad, hari yg paling best dlm seminggu.Best sgt ke? Tapi kalo takde pape pon, busan gk. Coz aku jenis mmg tak reti dok diam kt umah.Ada je mangsa kena teman g mana2. Tapi this week, aku lak yg kena teman org g Aquaria KLCC. Ok, coz this is the promise kan? ahakz..layankan ajer.Janji time midnite muvee, gua dpt seat GoldClass kt Signature GSC..haha..




oo ni lagi satu wat bikin gua hot. Tetiba lak ade org tak puas ngn entry aku b4 ni. Dia trasa ke, mmg dia yg gitu ke atau hanya secara kebetulan ke, taktao le..Tapi agk2 la nak wt citer pon kan. Aku bukan tulis pasal ko, cuma komentetar (btol ke word ni?) yg bg comment mcm2..aku layankan ajer. Coz mmg ak tao citer psl ko dr byk pihak yg bercerita.Tp pelik gk nape yg ko nak bengang sgt kan. Tp mmg aku bengang coz ko ade petik nama org2 aku b4 ni. .hukhuk..arghh..busan la nak tulis pasal ko ni. Buang masa & takde pekdah pon. What the F....Titik!..

Pagi2 Ahad dah dpt call dr my boss. Wah2 mentang2 bos, suka suki bg arahan last minit. Seb baik JMRphotography free utk mlm nih. Kena shoot utk Graduation BrightKids club kat Private GolfClub Tropicana. Layankan ajer.T leh topup RM yg guna masa wiken nih.Rejeki jgn tolak kan.. Pas lunch ngn dia, trus gerak Damansara. Sampai2 umah KD8, baru tingat charger utk speedlight tertinggal. Aduh, camano nih. Trus ke e@curve cari charger bateri AA, sambil2 antor PS2 my kazen yg dah baper kali rosak. The function start @8pm. Ni first time aku shoot graduation budak2 tadika. Fuh, had fun n slalo ilang fokus coz aksi diorg mmg leh wat mak bapak pecah perut. Aku kena cover utk pic2 si Iris Qistina. Sambil snap, sambil gelak. Ter'imagine' lak camne la anak aku nnt time mjlis grade gini. Musti cumel kan??...oitt!!!ngigau pe..udah2..stop blogging, g wat kije nuh JMR. syuhhh....


**more pictures will be uploaded in Flickr

6 comments:

Paan said...

Ambik gambar budak2 mmg syok. Innocent je rasa...

Anggerek said...

they are so cute...
-------------
ermmm ade mamat baju oren petak2 x mengaku jupe kwan sendiri... malu kot nk mengaku kwn huhuhuh [smbil geleng2 kepala, ade jugak kwn cmni]
-------------
happy working :)

JMR said...

paan : tau xpe bro..layan giler..ringan je otak nak shoot..best2.

JMR said...

anggerek : bila masa lak malu nak ngaku.aisey, act sapa perasan sapa?..u kan?nape u tak tgor..iskh2..(sambil2 angguk pala, ada jugak kwn cmni)

ahakz

miss izan said...

alaaaaaaa...cute!
*sambil berangan muka anak2 aku gak nanti*
muahahaa

JMR said...

heheh..berangan je kije erk..wake up2..
tp kids mmg cute..kiddo!!