Thursday, November 12, 2009

Burp...argghh..


Nah, my lunch utk rini. Dah lama giler tak mamam bibimbap nih. Nasi yg dicampur ngn sayur2an, daging & telur. Letak kimchi(sejenis Korean sause) then gaul cam mamam nasi kerabu. Fuh..lazat syioott..Ni la food peberet aku masa sebln kat Korea suata masa dulu. At first, mmg anak tekak takleh nak trima menda alah nih, Tp pas disuggest oleh Rozaidi&his wife, fuhh..tiap2 ari order menda nih, Halal ye daging tu. Tp kalo kt korea, ak mam sayur je, tak msuk daging k..Tp kali ni, daging ni halal coz aku mamam kt Food Republic, Pavilion lor..mmg la kan....hikhik
 
Ada baca x entry psl kazen JMR yg masok spital coz wt minor operation last week? Haa..ptg td JMR drive her mom g amik dia kt UPM. COz UPM dah start cuti. My kazen ni pon dh bley kuar & leh setelkan dianyer final exam g..ALhamdulillah..keadaan makin beransur pulih tp once dia bg tgk bekas tmpat operation tu, mak aii...semacam je..loya aku nengok nyer..cam teruk je..tu la hasil tempekan kulit peha kt bahagian betis, akibat melecur terkena minyak panas..teruk kan?..iskkhh...tu la, len kali be careful k..

18 comments:

Paan said...

Hoh! Gore betul gambor last tu!

Pergi Korea??? Apsal x cakap??? Nak suruh kirim salam kat Super Junior.

sI tEDI said...

aduhai... kesian kawan tu... semoga dia kuat menghadapi dugaan :)

♣ haNie ♣ said...

pehh..dh lame x mkn kimchi..pyh nk dpt yg sedap..huhu

errr..gmbr last tu..
semoga dia cepat sembuh... ^^

speckurosaklagi said...

korea...pernah jgk tgk citer korea...

JMR said...

paan : yg pegi korea tu dh lama lor bro..t kt g travel le reramai..ok?

JMR said...

si tedi : shes a strong girl..my kazen lor,study kt UPM

JMR said...

hanie:btol tu..kalo nk real kimchi nyer, kn g korea..otherwise cari kedai korea kt mesia nih..tp mahal lor..

JMR said...

spec:tak layan sgt citer korea..lg best citer jpn..yey!

Kaseh NazLieza said...

chedapnyer...
nk sket...

JMR said...

nak yg mane erk?..yg gmbr atas ke, gmbr bwh tu?:-p

atty's said...

nampak cedap ar..

speckurosaklagi said...

nk pergi korea tak leh so tgk je citer korea n japan....huhuhuhuh

JMR said...

atty:gmbr atas ke gmbr bwh yg nmpk sdp tu?

JMR said...

spec : jum kt p nnt..:-)

imHepPie said...

hwaaa saket tuh...ngeri tgk...

[-suziey-] said...

ngeri la plak tgk kesan dia..ish..

JMR said...

imheppie : saket sket je kot..pape pon, dia je yg rs sakit ke ida..hehehe

JMR said...

suziey : agk ngeri kot..:-p