Sunday, November 15, 2009

Aku memblog, bkn cakap belakang...

Skrip Rahsia :


:: Wah baru aku terasa camne keadaan orang tak gheti nak memahami tulisan di blog. Haloo..kalo menulis di blog, takde kot istilah nak cakap belakang ke ngata belakang ke. Yang cakap belakang tu, ko yg dok soksek2 kt belakang2, pergi daerah ni cakap gini, pergi daerah tu ckp gitu, haa itu baru namanya cakap belakang. Kalo tulis di blog, aku yakin, lambat laun ko akan baca gk. Cuma atas inisiatif diri la nak baca ke idak. Reti nak memahami atau tak, tak pon bang*n* sgt tak reti nak faham tulisan in bahasa melayu k, tu bkn g typing in English. Oh My Dior! Jgn berlagak cam englishman kalo ur english is so SCUK. Terima la teguran dia tu..ahakzz...ok back to the topic. Ya, memblog bukan kata belakang k. Bg aku la. Takkan nak kena sound depan2 lak kan. Itu menjatuhkan maruah namanya. & kalo dok soksek2 blakang2, tu ngumpat lak kan. aiyoo minachi..::

Now baru faham yg Kak Red ckp kalo org tak reti nak memahami blog / tulisan blog. Maybe kena taip in Japanese or Bhs Uganda lak kotttt....:-p

Ok2..dah2..penat weih..now 4.09am. Baru balik dr layan 2012 @Signature Premier/GOld Class. Mmg superb nyer muvee & seat mmg terbaek laa..Thanx for the ticket..Rasa cam nak tido je atas seat tu..huhuh.  Seb baik tak penat smpi tertido mlm ni, coz siang td dh melayan sorg budak lenja jejalan kat Aquaria KLCC..cam jauh je jejalan dlm aquarium tu..maybe dh kali ke-9 masok situ kot..but, still have fun with her!!.ahakz...

pape pon, esok2 je la kalo nak citer psl my wiken tis week..ngantok dah..

Gud Nite eberibodi!! oyasuminasai.....~~

** Sapa mamam cili tobasco, dia trasa pedas erk..**
Thanx for reading my jmrblackfingers.blogspot.com

9 comments:

Cik Cookie said...

Gila bagai.
dah lama xjenguk blog ko dah panas.
baru 2minggu aku tggl.
apa kes bro?

miss pumpkin (reen) said...

2012 superb gle kan...Adoi cam nk tgok lg..

Sharinginfoz said...

yalah tulis aja apa-apa dlm blog, kalau yang tak faham nak buat macam mana???

oranglidi said...

haha. wa pn kadang2 cakap belakang baju.

JMR said...

cookie: manade panas..biasa je..lain la kalo ko sntuh bwh lptop tu, mmg la panas..hukhuk...
kesnyer mengenai seorang manusia yg blainan jantina ngn JMR,kesnyer perasan org ckp psl dia..hahaha

JMR said...

pumpkin: best ek..uiks..xsggup i nak cr tiket g, bkn men ssh nak cari tiket..asik full je..huhuh

JMR said...

sharinginfo : tu yg masalahnyer..lantok la diorg..hihih

Paan said...

Bukan gua kan?

(Ter-perasan la plak. Ahaks!)

JMR said...

confirm bukan lu bai..hahaha