Thursday, November 26, 2009

1st Site Visit @kampung

Aktiviti wajib bila balik Besut ialah aktiviti 'Ke pantai'..nak2 kalo ada budak2 ni.huh..layankan ajer..leh shoot benda2 best kt pantai..for this time, bwk lense 55-200mm..leh zoom jauh sket..utk koleksi peribadi..hahah..


since rini agak panas sket, ade le org brani g pantai..kalo idak, musim2 tengkujuh ni, ombak cam sesuai je nak surfing pakai surf board.menggulung tak hengat dunia tu. Tapi tak bermakna leh mandi laut g rini. just g geli2 letak kaki kat gigi air je..agak susah nak menjadi kazen2 yg kecik ni to avoid them dr terjun laut. and menjawab gak ngn si Adam bila dia cakap " Apa ni abg, datang pantai takleh mandi laut. Ombak gitu pon dah takot ker?"...amboi2 ngko..mcm ko dh besar je. ur mommy tu sayangkan ko, taknak ko kena telan ngn ombak...main je la pasir ngn akak2 kt tepi pantai tu..(leh abg join gak nnt, taktik baik punyerrrrr..hahaha)


6 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

is that really ur kampung? gila ar jeles!

♥ladykiki♥ said...

nice capture =p

JMR said...

neon: btol la..kg i kt besut..kt je ngn jeti ke pulau perhentian..meh la dtg..:-)

JMR said...

kiki : tenkiu babe..

TEDDY said...

mna gmbr akak2 yg kt tepi pantai 2, D??
nk tgk jgk..;p

JMR said...

opss...ermm..aaa....errr....sss....ermm.....dah delete....hahahaha:-p