Tuesday, October 20, 2009

SURPRISED & i answer u


What a surprised day?!...Really surprised?..ye kot..huhuh..pdhal takde pape pon. Juz terkejut ngn parcel P&C dr federal lawyer jer. Pergh, igtkan apa...the card,the note, pieces of newsppr.the photos...better to say-my past photos..huhu..cute gk JMR ni muda2luh..hahah..pape pn, thanx to u. i noe u read tis blog..be happy in ur life..tp kan, ni act takdela surprised sgt psl gmbr tu, just agk surprise tgk keratan akhbar tu jer...just bout d' note, 100% stuju!!!
"PERUBAHAN ke arah POSITIF TAK MEMERLUKAN MASA. "
thanx atas kata2 nasihat. insyaAllah..i'll do my best.
haa..yg ni patot i surprised..rs br semlm i mentioned psl tetiba nak men chess blk. Since dh lama xmen, tetiba tingat psl story bout the past me&chess...*tup2 mlm ni got 1 set glass chess..all my words become in real..best2..thanx cik Nunu..okkey, pasni leh nak fight kan. So, sapa kalah, blanja sushi..hahah(mkn free lg la jawabnya JMr..)..yup, JMR hepi dpt the prezen ni, tp yg tak bestnye, mlm ni cik Nunu&A dh gerak outstation&outcoverage. Hampehs..Dah la bkn dekat, jauh lak tu..wat can i do..nak sgt g jauh2 ye..takpe2..bl lak my turn nk kena outstation jauh2ni??..mau kena p Russia ke, Samoa ke, Kennya ke, mesti cik Nunu rindu giler kt JMR kan?..
hahaha.
.(adakah aku terlebih sudeh perasan??)
Cik Nunu bile nak blk?? Cakap nak lawan chess!!!** to cik A, do care bout cik Nunu ye. Jgn bg dia noty2 lak..hahaha..**




" so, rasanya entry ni dh menjawap persoalan utk soalan no3, subjek Pengajian Moral-SAPA GF JMR?"pergh..mcm rmi je yg amik subjek ni kan??..hikhik

14 comments:

imHepPie said...

nk lwn chess ke??kita tuko la sapa menang la blanja nak x haha

JMR said...

imheppie : mana leh gitu ma..yg kalah la ptot bnjer..mcm sudah jatuh dtimpa tangga..bru le kejam..hahaha

DaliaLiyana said...

jom lawan chess ngn dalia JMR...sure kalah r...sape yg kalah?? dalia la...hehehe..sbb tak bape pandai... hehehhee...ade berani??

jai@jezz said...

x reti aku main menda alah tu.. =P

JMR said...

dalia : jum2...lor..tak lawan dh ngaku kalah..best nyer gini..sure brani la nak lawan gini.:-p

JMR said...

jai : xreti leh blajar..dh reti sikit2 tu leh la lawan..sapa kalah byr r..hahaha

miss izan said...

chess?
cis! aku tak reti maen ;P

JMR said...

miss izan : lg best men ngn org yg tak gheti men..:-p

genny da bomb said...

lama tak main chess..dah ilang skill suma..hehehe..kat jepun blajo kat mana dulu?umo bape ni..kot2 la sama umo n kenai few frens yang baljo kat sana hehe

neway thanks sudi jejak blog saya yang ntah apa2 je tu hehe..nice to know ya..

JMR said...

hi genny : skill leh asah blk kak..nk msok26..1st kt I.S.I tokyo..akk ktner?>

cookie devine said...

Ko antara paling tggi ms sekolah.lalalalla

knockudown said...

cik nunu konon. hahahahaha

JMR said...

cookie : plg tinggi ek..igtkn ak yg tertinggi..hahah..ko ratu chess farisian kan?jum lwn nak?rindu giler nk men nih..hazrey mana ek skng>?

JMR said...

knockdown : cik G, sila bg kerjasama anda ye..:-p