Monday, October 12, 2009

..... Pencinta SUSHI


Yey Bonanza RM2 Sushi King datang lagi!
ADA SAPA2 NAK TEMAN JMR MELANTAK SUSHI UTK EPISOD KALI NI???

fyi, JMR ialah pelantak sushi tegar di kala bonanza RM2..kalo leh dlm masa 4hari bonanza tu, tipa2 ari nak lunch&dinner sushi je. Tu pon kalo ada sponsor yg sanggup menyesponsor mulut nih.hikhik..tp at least once, kena la pergi. Almaklumlah dlm setahun ada 2kali je benda nih. Kalo tak, sebulan sekali or sebulan 2kali je la pekena sushi. Tu pon kalo ada yg nemannya, kalo xde pon, layan sorang2 pon sanggup nih. Nak cakap giler sushinye JMR ni.
Nape JMR suka sushi?..erm..naper ek.Tak terpikir lak jawapan pada soalan tu lg. Mula-mula luh, masa first kat Jpn, agak sukar gak nak nelan menda alah nih. Tapi once dah telan, mmg slalo la pergi. Tp dia nyer rasa kt sana lain sgt dr yg kat Mesia. But it still sushi yg kat sini. So, do JMR care?..telan je la..asalkan dapat lepaskan gian jer. Kalo melantak ngan memember, slalo compete baper pinggan dapat abes. Takat 15pggan tu biasa lg. Pernah JMR wat rekod sampai 21pinggan. Jenguh nak membayar lak pastu..fuhh..tp for me tu biasa lagi, coz ade my fren yg wat rekod sampai 35pinggan..ko giler per..dah le kurus cekeding, tapi nafsu tu ngalahkan beruang..
Time Bonanza rm2 sushi king le time JMR nak melantak giler2. Biasanyer time ni la akan ku rembat sumer pinggan yang nilany rm4 ke atas. Apa barang amik yg rm2 je weih..hahaha..yg tu ari biasa pon bley..so kena pandai2 la hafal ye yg mana pinggan bernilai tinggi. Biasanya unagi + smoked salmon yg jadi mangsa. Nasib la, sapa suh wat bonanza camni. Agak2 kalo ade 100 orang cam JMR, leh tutup sushi king kt Mesia ni kan..erm..time gini mmg best dpt melantak giler2, tapi yang tak bestnye kena nunggu lama2 nak masok kedai. Almaklumlah sumer nak melantak time2 murah gini. Bab beratur lama2 yang leceh nih. Nak2 kalo time lunch hour ke dinner hour ker..aiyoo..tapi for this time, dah ada dah tempat strategik yang disuggestkan oleh peneman aku kali nih..huhu..tak sabar2..kita tgk brapa pinggan boley abeskan kali nih ye....





**to u : mana eh lokasi utk kali nih??**


::JMRgilersushi::

15 comments:

Paan said...

Oops, sorry...aku tak makan sushi la JMR. Tak tahan la rasa dia.

Anggerek said...

erkkkkkk...utk sushi thingy ni, kite mmg xde chemistry... i x boleh telan aaaaa

Uruchimaru @ kf said...

erkk sdp ka? setahu saya tiada rase apa2kan?

miSs siv said...

aku pena rasa gak ah due tige kali..
1st time makan mmg nak muntah~
agak tak sedap la..
tp lame2, ok..
tp x sume aku suke~
=p

JMR said...

paan : lor..tahan la sikit..
anggerek : ok..kl takle telan, u kunyah pelan2..
kf : yeke tiada rasa pape??
miss siv : see..tak knl x cinta kan..hikhik

♥chentaMAYA™ said...

tak penah mam sushi~
bole belanja sy x nnti?
ahahaha~

Mr Swat said...

wahhh... mkn byk nmpk... baper kilo perot tuh pas mkn sushi???

TEDDY said...

nnti i nk mkn sushi yg plate warna pink je..
plate warna2 lain u makan yek..;p

JMR said...

chentamaya : boley je..muahaha
mrswat : tak mkn pon berkilo2 gk ma..hahahah
teddy: nak mkn sushi ke plate?????u pay, i eat..nyummmy!!!

pinkylunna said...

JMR..nk jugak..nyummmm2x
sedap oooooo mkn sushi..hehe

JMR said...

pinkylunna : jom2..sapa lambat kena tgl..:-p

cookie devine said...

dude,dah lama aku xmakan sushi.terliur ehhh..dulu ada gak bljr buat.cam bongek je sushi aku.

JMR said...

cookie: hahah..sushi bongek tu camne weih?..jum fight mkn mao?

cookie devine said...

Gila kamu.mana mungkin kamu menang.mesti aku yg menang.itu harus.

JMR said...

yeke...hahahah...yg menang&makan byk la kena byr gitu..tenkiu cik cookie!!