Friday, October 9, 2009

OTWC ~ sejuk nak mampuih...


Yeyehee..
Salam 1Malaysia..
JMRblackfinger bersiaran secara langsung dari OldTownWC Tmn Sri Rampai.

Kenapa aku di sini?
Yela, petang tadi aku dh servis kete, then g amik kazen kat Kelana Jaya.
Then balik Damansara. Pastu antor kazen&maid baru ke stesen bus.
Thanx to Kazen aku tu sbb terpaksa jadi courier person in charge utk anto delivery seorang
bibik..takpe jasamu dikenang kot.
Lagi pon untuk tok gk kan?..
hikhikhik
Selamat aku dari kena ke Terengganu and patah balik ke Kl.
Penat wo kalo wat gitu.
Dahle biz plan aku on progress.
kena siap cepat2..Nnt CEO panjang bising lak.
Berani ke dia nak bising kt aku??
hahahah.
and Good Job to Financial Team coz berjaya kurangkan cost yg aku nak.
hahahah..kesian manager yen & bad terpaksa ikot cakap gua.
naseb le..janji hasil puas hati kan?

woit..soalan kat atas tak terjawab lagi oiii..
Aku di sini kerana....


ni ha kerana teman dia nih.
dia ade test semiconductor esok.
so, nak tkr environment kot.
maybe sesyuai kot stdy berlatar belakangkan suara2 cina.
gelak tawa amoi2.
uishh..dia study mata aku lak yg dok melilau.
hikhik..opss...
kantoi lak dia baca blog ni nnt..
cam best je tgk dia study kt cni, bwh aircond yg sjuk cm nak mampus.
tp lagi best layan blog ni smbil men FB.
hukhuk..
dah2 baca buku tu.
be a good student k..
hikhikhik
pape pon..
BEST OF LUCK YE ESOK.
oit..ari sabtu org tido le, apa da test pagi2..
hahahaha.

***wuitt...tebalnyer buku ngko ye.............terkezut gueeeeeee.....nak gelak pon ade nih..terbahak nasi lemak kang.......***




::J.M.R fesbuk::

11 comments:

imHepPie said...

uii..awek eh??lalala~~nak tgk muke..

Anggerek said...

bagusnye....teman gf study hehehe! sanggup bersejuk :D

JMR said...

imheppie:tak nmpk muka ke?pendek umur.......~

anggerek : dah panas pon nih..:-p

Uruchimaru @ kf said...

waa.........ehem3 =p

ps:-almk bro best lagu kat blog ko nie..

JMR said...

uruchimaru : apa ehem2?...hahahha..

fan faizal tahir!!hands up!!!:-)

JMR said...

uruchimaru : apa ehem2?...hahahha..

fan faizal tahir!!hands up!!!:-)

mEiZ SHA said...

waaa teman org blaje je ke?
:)

teman sape tue??
;p

JMR said...

meizsha:teman je la..nak blaja gk tak gheti..

speckurosaklagi said...

wah ada awek la...rekemen sorg bro..wa singgle ni...

JMR said...

eh2..
awek ramai ma..
lu nak mana satu?
...n lu igt wa ni supplier ker?..hahahahah

Anggerek said...

JMR said ..."awek ramai ma.. lu nak mana satu?" statement mcm u ni tauke awek ;)jgn marah ye :D