Thursday, October 22, 2009

JMR Suka

Selamat Malam kalian. Terlambat hupdate lak kali nih. Agak bz mnyiapkan tugasan yang tak nah nak abes. Pas satu, satu..& finally, today is the finale. Best giler & sonok giler. Nak2kalo usaha kita yg bertungkus lumus siang dan malam utk satu2 projek, then projek tu SUKSES dan memuaskan hati anda. Mesti sonok giler kan. Tu la yg aku rasa rini. Walaupon tak sebesar mana, tapi still memuaskan diri aku sndr. Berbaloi-baloi usaha sebelum nih beb. And thanx kepada team mate aku gk. & sori la kalo ada termaki, terkasar bahasa masa proses nak siapkan sume tu. Dah mmg gitu gaya aku, tegas n giler time siapkan some kije. Nasib la. Tp utk kebaikan kita gak kan. Ko puas hati kan yen&pjg?..Suke bebenor aku dgr korg hapi td. Ucapan trimas pon dh cukup buat aku hepi. GOOD JOB BRO!
Tu la aku cakap, Lebih ko usaha, confirm lebeh korg akan dapat. Janji kita bertindak & bekerja ikot etika + guna akal. Inilah caraku & gayaku..Ada JMR kisah??.See..btol kan..menjadi gk kan..Sonok yek..hahaha.

Dan hari ni aku lagi hepi. Sebb apa?..Sebb CIK NUNU dah nak balik. Yey! Tetiba lak tersonok dia nak balik. Nape erk?..Sbb semalam satu hari, kening belah kanan aku asik dok berkelip2. Orang cakap,bila gitu ade orang rindukan kita.. hahaha..Tak tao le leh caya ke x. Takpe janji, aku tao aku rindu cik Nunu..haha..jiwang lak..bwekk..Best ek dia jejlan sampai ke sempadan. Ada ole2 utk ku x?..Kalo takde, wa mau majok la gini..hukhuk..So, tonite, have a safe journey ye. T ealy morning..I'll fetch u up..Sanggup ni aku bangun awal. Or maybe xtido nak kena siapkan report yg ntah pape. Takpe2, tu kan pengorbanan kan. G pon ni 1st time u travel sorg2 blk Kl kan..T i amik u k nnt..Orang cakap, at least ada sesuatu yg kita bwt, maybe tak nampk nilainya kalo ukur ngn RM, tapi benda tu act tak ternilai. Btol x?


Wokkey, aku mau chow luh. Mau g dinner. Lapor la plak cejuk2 gini..



::J.M.Rlapor::

20 comments:

cookie devine said...

agak2 ko blh amik aku x?

~Firsya~ said...

ehem2x,cik nunu nak blk ye,dh ade bau2x kegembiraan disitu,hehe...

Ayu said...

alalalala.. so sweet nk gi amik cik Nunu.. lepas ni xder la idup dlm kesedihan dan kesunyian lagi kan..

kim slm ngan cik Nunu ek..

JMR said...

cookie : leh jer..bgtao je nak amik bila & kt mana..on the spot aku dtg..hahaha

♣haNie♣ said...

wahh...kemain berbunga2 dh haa...
heheheh :P

sI tEDI said...

salam.. TQ singgah kat aku! :)

selalunya bila kita dah puas berusaha.. kejayaan pasti ada.. :)

JMR said...

firsya : hehe..ada bau ek kegembiraan itu..cmne tu?;-p

JMR said...

ayu : tQ..tp takde la idop dlm kesedehan&kesunyian sll..ada kdg gembira, ada kdg hepi..t i kem slm kt dia ek..

Razman said...

haha..kamu sudah curang bersama cik cookie

JMR said...

hanie : skali skala men ngan bunga2 nih, layan gk kan..hikhik..

JMR said...

si tedI : welkam..insyaAllah..ada usaha pasti ada hasil yg memuaskan..kamo pon sama..chayok2!!

JMR said...

razman : cik cookie itu kamo yg punya..aku ngn dia kwn lama je..kl ko nak, ak leh tlg gitau dia..hahaha

MiSs FaiRlaDy JiM said...

lawak apa ni? macam mana gaya kening yang berkelip yer kawan2? kening tue blink2 macam LED kat breadboard aku kah? atau kening dia berkelip macam ada kelopak mata??

sangat kepelikan kening JMR ni, ni kening JMR ke kening alien?

p/s:ms ted i dah balik jugak huh...ada org dah bilik i nie...baru pikir nanti mati sapa lah yang tau kalau ms ted i tak balik2..insaf jap~~

JMR said...

ok miss jim..my BM is so bad..hahahahha..

miss jim pk smpai gitu skali erk.oowh..dah xlama tu..

JMr*insap gk la gini..

ratna said...

ohhhh.. pagi2 dtg keje terbeliak mata jap. smlm tgk baru jer 97 follower.. tp pagi ni.. wahhhh.. dah 100 org follower saya. thanx for being my 100th follower.

JMR said...

thanx ratna..being ur 100th fllwer, takde hadiah ke prezen ke ole2 ke baucher tunai ker..hahah..

oranglidi said...

hehehe.. cik nunu tu istri lu kan?

JMR said...

aiyo org lidi..belum le..n3 ni nmpk cik nunu istri ak ker?..aiyoo jtuh shm gini..hahahaha

miEz haNeM said...

JMr:)
gUd LuCk Oke!!!

HurMm..BUDAK rajIN..MESTi dapaT PE Yang diimpikan..Mudah2an:)

JMR said...

hanem : tenkiu miez. insyaAllah, ada usaha ada hasilnya kan..esok piknik ke?..best tu..have fun k