Friday, September 25, 2009

Wedding Photoshoot

Utk musim raya ni, i got 2 photoshoot utk kawen.
Dua2 kat area Besut, so no need nak tempuh jamm g umah kawen.
Fyi all reader, kt kg JMR ni kalo musim raya, pergh jamm nyer ngalahkan Pudu.
Perjalanan yg ptot setengah jadi 2jam.
Panas bontot woo..

1st photoshoot,2nd day raya- wedding Rose&Thomas.
Rose org kg Tok Bali n Thomas ni Scottish.
Rose pemilik butik kt KL n Thomas ni lak dlm bidang advestising.
Ala dia nah blakon iklan utk visit malaysia & F1 yg ade org lemas kt tgh laut tu.
Dua2 sempoi.
Simple je mjlis tp yg tak bestnyer time nak bergambar ngn family,masing2 takmo
Malu la, segan la, muka xlawa la.
Sian lak tgk si Rose ni dok terpekik pggl spa nk bgambar ngn diorg
Act ni 2nd time mjlis diorg.
Saje nak bwt kt kg coz b4 ni mjlis diorg kt Palace of dGolden Horses tu
Ramai yang tak dpt dtg.
Takot sedara mara dia trasa, tu yg bwt kt kg gk.
Tp gini lak jadi.
Last2 terpaksa shoot kt atas jambatan, pukul 11malam tao!
& plan nak shoot kt tepi beach pn tak kesampaian coz tak cukup masa.
Rugi nyer..kalo tak leh tgk kapel sporting beraksi ala2 18sx di tepi pantai.
hahahaha
2nd photoshoot lak, majlis utk Busra'in&Fauzi.
ni lagi menarik kisah dia.
'Korg rasanya, zaman skang ni ade lagi x kisah psgan pengantin yang ditemukan oleh famili?'
'Tak nah jumpa, juz tgk gambar je.'
'1st jumpa pon time akad nikah?'
sure korg tak pasti kan ade lg or x?
ni la kisah Busra'in&Nik Fauzi.
Diorg ditemukan atas dasar keinginan dua nenek yg ingin cucu mereka disatukan
Wat a gud grandson.
Sincerely diorg terima jer.
Maybe kasih sayang antara diorg ngn nenek diorg.
Tulus mulus diorg terima plan nenek diorg.
Alhamdulillah, till the end, mjlis diorg sempurna je.
Diorg pon nampak cepat je mesra.
Maybe restu family penting utk kesejahteraan rumahtangga.
Tak salah pon kalo bercinta lepas kawen kan?
Kan lebih berkat...halal sumer.

Setuju tak????

**esok makin kurg org kt umah ni, sorg balik maktab,sorg g blk Jpn*sighhh..



::J.M.R nakkawen::

5 comments:

TEDDY said...

setuju...
nak mintak nenek i crikan calon utk i jgk la..;)

JMR said...

cari le cecepat ye..
i carik sndr ma..tak men la suh nenek2 ni..
hahahha

cik syahira said...

assalamualaikum.

selamat hari raya maaf zahir n batin.
terima kasih ye sbb follow my simple blog
=)

Cik Zura said...

salam... owh sama lah kat kampung saya di kaytee.. kalu raya jem ngalahkan kl ketika berlaku banjir kilat ...huhuhuhuhuh

apa-apa hal pun tahniah pada yang menyambung silaturrahim dengan ikatan perkahwinan...salam syawal....

JMR said...

syahira : welkam..
zura : kampong kt k.t ker?area mana tu?