Thursday, September 10, 2009

Enjoice Life!!

Salam sahur sumer.
sure korang ngah diulit mimpi best ni.
hikhikhik.
im here doing my research.
pasal built in projector laptop.
dah ada kat market ker?..aiehss..
ok2..
tetiba lak JMR takleh nak tido sampai skang nih.
sejak dua menjak ni susah bebenor nak tido malam.
then siang2 nguap je manjang.
sampaikan kalo kuar pon, still nguap gk.
tu blm kira tersengguk time tgk muvee.
seb baik time driving tak gitu, undercontrol lagi.
maybe sebab 'excited life' yang memacu pala otak JMR utk trus aktif berjaga.
yup.
takkan idop nak sedeh je manjang.
sedeh ker?
ntah..taktao dah maksud sedeh skang nih
dah lali..
kdg2 sedeh kdg2 hepi.
hepi je manjang kot.
even kije berlambak pon, still hepi g.
plus ngan dah dekat nak raya.
n today my bro from japan balik cuti raya.
yippie!! will get my new stuff soon.
n semalam JMR agak hepi giler.
bukan sebab takat jumpakan makchek(aunty) ngan 'dia'.
tapi..
JMR dah menang besar.
6-0 beb.
hahahahhaha.
sorry dear..try again erk..
tentang benda yang i kalah tu, no need to mention kat cini erk.
hahahha.
suka giler..trus yg takde mood, dah jadi ada mood balik.
mesti korang nak tao game ape kan.
ni haa..
ni 'must try' game tao.
nak2 bile dalam tensen ker.
ngah gaduh ngan pakwe/awek korg ker.
sure pastu ada mood balik.
try le kalo tak caya.
senang je men.
mcm men hockey ice?
mesti ramai antra korg taknah men yang real kan.

coz of aku susah nak men yg real kt cni, game ni la yg ganti.
tp men pakai tangan le.
kena score the puck into the goal.
layan woo..
then pix yg kt bawah tu, game yg ntah pape.
layan gak le, tp malas JMR nak tulis kt cni.
ada la sbb dia..hahaha
mana nak dapat ni sumer?
ala..banyak ler.
carik le kat area 'family fun' ke.
'family game center' ker.
kt cineleisure pon ade,yg dkt ngan cinema tu.
kt midvalley pon ader.
tp yang JMR layan tu, yg kat Tropicana City Mall.
Best gak jejalan kt mall ni, takde org sgt.
GSC pon ade kt cni, n mmg tak perlu nak bratur pjg kalo nak beli tiket.
coz tak ramai g yg datang cni.
tempat baru bkk kan.
so..dari dok tensen2 hal kije ke, gadoh ngn bini ke, try le main menatang nih.
konfem sengeh je.

hehehehehehehehhehe




::J.M.Rsengeh::

9 comments:

shippo_yaya said...

jmr....sayer po ader masalan nak tidur malam lately..nasib lar skang musim exam...so exam petang..ok ler...da try nak tidur awal but cant...wuwu~~skang ni pon xbley tido...sok nak exam nih...

Heidi Shafiq said...

beli 1 letak kat umah.. :P

miEz haNeM said...

JMR:)

wawa:) sahur kamu meriah yek:)

nape susah nak tido ni?? ade prob ka?? relax bro!!
minum milo panas before tido..mesti ngantuk:)

main game..ok gak kan:) compom buat kamu sengih!

ayie said...

sy pon ada masalah tido hak...
tp x leh nak berjaga..nak tido je memanjang..ha..ha...

chik star said...

hi salam..

kalau bulan puasa ni memang xcukop tido.
tuh yg bile cti tido smapi matahari naik tuh.
hihi.

s@yangh@sni said...

sebelum ader anak dulu
selalu gak main benda nie..
kalau dh tension rindu giler kat hubby
la nie kalau gi situ kena layan
sikecik naik ketapi arr..

mEiZ SHA said...

kite pun selalu g game tu nak release tension!!
tropicana tu da close ngan my place..

tpt dia mmg best!!
:)

lalink7 said...

bestkah?? takpe nnt mau try r..

JMR said...

yaya : hehe..time exam takpe bjaga&tido lmbt..t berbaloi hasil dia.

shafiq : ko sponsor aku ok je..hikhik

miez : thanx for care..takde prob.im ok je.kdg2 jer..

ayie : masalah kronik tu..hahaha

star : yup, time bln pose, tido ke ptg pon boley silap2.

hasni : wah, bestnyer dpt men ngn anak sndr..

sha : where r ur place?bestkan tropicana tu.

lalink7: u must try..:-)