Thursday, August 6, 2009

Trust Me.

Chup..jap2..nak tarik nafas lega..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHHHHH!!!
For time being, arini aku rasa amat lega coz sejak 2mggu lepas, mcm2 dugaan & halangan yang macam2. Macam2 method aku gunakan untuk release keserabutan yang ntah pape. Tgk muvee, layan boling, lepak ngn memba, lepak ngn family, gelak2, karaoke, men takraw smbil gelak2, men PS2 ngn adam smpai muntah, men tenet smpai lemau, melantak BBQ cam x mkn setaun, gadoh ngn Aida, bebel dpn sapa2yg aku nak,kutuk2 sesapa yang mesti akan kutuk aku blk, bwk kete laju2, intai awek sebelah umah mchek etc..last2 bila sampai tahap kronik, aku TIDOR.........................................
Alhamdulillah..Thanx God. Syukur.
Selagi aku tak giveup, selagi aku tak mengalah, aku takkan kalah. Coz nisbah orang yang 'caring' ngn orang yang 'hating' aku, jauh lebih banyak dr mereka yang 'hating' me. Ada JMR kisah ker? kepada mereka yang 'hating' me..Dunia tetap dunia, takkan jadi syurga dunia la. Juz follow the flow & grab the chance.
BTW.
Terima kasih kepada mereka yang banyak menolong samada dari segi sokongan moral maupun kebendaan. ahakz.
Step by step, minute by minute, time by time..aku leh bernafas lega, leh tido nyenyak sket, n esok aku 'away'!!!!!
'away' for myself.
..nak spend time for myself!!!
..nak spend space for myself!!!
..nak spend money for myself!!!
..nak spend luxury for myself!!!
..nak spend world for myself!!!
..nak spend bed&bantal for myself!!!
ANYONE NAK TEMAN??

A lot of THANX to my family, my hauzmate, my 'fren', my 'enemy' , my PERKIM grup, Aida,
, Dik D, K.Ejay, Malia, K.Sara, Pn Shariah, En.Zuber etc.

3 comments:

DIK AN said...

Gua? Lu xnak thanks? Majuk ah.

mrs.ajak said...

nk2....
nk tman..tp tman perabaih duit okkay????

gud4nothings said...

aku nak teman..tapi kita berdua jer la..:P haha!