Friday, August 14, 2009

TERAPI MINDA





"Nape gelak?"
"Ok Ok..thatz mean ko normal person"
Person yang abnormal je takkan gelak bile tgk hasil kije bebudak yg aku tak sure dr skolah mana. At least diorang wat korang gelak kan even the answer is totally wrong. So, cikgu cikgi out there..didiklah mereka seadanya..coz im sure they have the power/aura to change the world too!!!
TERAPI MINDA
Gelak aku sorang tgk2 menda alah cam gini. Then panggil mate lain tgk sama, gelak sama, kutuk sama2 then PROBLEM HILANG even for awhile la kan. At least hilang gk sekejap kan. Dari bila dok tensen, g telan pil ke, teguk air mani setan ke or wateva worse than kutuk orang..ghegheghe..
So, to kill ur tension.
Think wisely.

THIS IS ONE OF THE WAY.
"NICE ONE"



-J.M.R laughter-

5 comments:

SIQAH said...

hehe.
student2 ni mmg dah buntu tak tahu nak jawab pe ni..at least kertas tu bertulis lah jugak..eh bukan, berconteng..hehe..

p/s: thanks JMR jadi follower sy..i follow u too :)

Paan Tanpa Adik said...

Hahahahaah!

JMR said...

siqah : thanx gk..ur nice blog must be followed.

paan : yeah, exactly, u r normal!!:-p

░♥si lampu neon♥░ said...

ini sudah ditahap kritikal ini.kehkehkeh2

JMR said...

heheh..bdk2 kdg2 ade imaginasi tersendiri..tol x?