Sunday, August 2, 2009

L.I.F.E


Pernah dengar x?
"Hidup ni ibarat roda, kdg di atas, kdg di bawah.."
Hari semalam kita gembira, Hari ini Kita Sedih, Esok kita kecewa. Sekelip mata, tp memang nyata. Itulah dugaan dalam hidup. Dugaan yang harus ditempuh oleh setiap yang bernama insan. Jangan biarkan dugaan rapuhkan pedoman idop. JMR must be strong & tough minded boy. Sudah adat, tiada ketewa utk setiap hari. Pasti ada masa untuk menangis. Menangis di bahu seseorang, adat terapi yang paling berkesan. Menangis untuk bangkit kembali, mendayung LIFE yang tidak menentu gelombangnyer. Kadang ganas, kadang manja.

woit JMR, apa yang ko ngarot nih ha??????hahaha

Hari ini Ahad, for sure semalam Sabtu kan. Penat tp had FUN!!
Bermula dengan dugaan proposal projek yang ditolak mentah2 oleh En.Azmi, then dipropose lak utk projek power yang ntah pape,.(rs nak nanges woo bila underpressure gitu)..At last, all's settled by En.Zuber..thanx a lot!
Habes je sume kije, enjoyed majlis gotong royong kat kwsan umah. Then time to enjoy. Wpon tak cukup tido, still can do rutin mingguan- tgk muvee. Kali ni midnite muvee..THE PROPOSAL. Menarek + ade scene yang ckp byk, mula la ngntok nih dtg. Sabar je la..Cian lak DikDon ye kn tgk sorg2..hahaha
Yey, aku ingatkan mmg dh tak dpt layan konsert Di Awan Biru SEARCH. Last2 minit si Malia lak offer tiket. Pe lg, trus grab le. Kol6.30ptg dh terpacak kt Bukit Kiara Equestrian Park. Smbil tgg diorg, smpat g layan lelap dlm kete..Penat woo..erm..Dah la dslr aku takleh nak bwk masok. Dah tu, konsert start lewat. Sejam lewat!! pergh penat sial berdiri. Kalah kuda-kuda kt situ berdiri. Showmanship SEARCH mmg meletop la. Tapi yang ptg stim nyer, audio byk sgt problem. Huh..Kol12.15 aku cbut kuar. Taktahan diri lama2, mau pth pinggang aku. Overall, 4star la aku bg utk konsert SEARCH ni.
Lapor.Lapor.Lapor..fuhh..g OTWC Tmn Melati, fetchup DikDon & ke Kg Baru. Ngidam nk mkn sana kot, sanggup pegi tu. At first, nak join kak ejay, tp cam segan ngn diorg lak.almaklum lama xjumpa. Tp smpat gk singgah jumpa dia, juz to say Hi. Still vogue lagi hotmama nih..hehehe.
ermm...
Nape skang ni aku nyer tahap kemengantukan tahap gaban. Pantang ngntok harus terlelap. Fuh, hampir2 terbabas gara2 terlelap time driving. Terlelap utk 2sec je pdhal!!!!!!.:-( *sigh*...
Ada obat x 'tuk problem nih...??
Pls advise...

berbaloi kah??
gaming-problem solution theraphy
muvee - theraphy session 1.5hrs.murah g pon.:-p

Latest Mode

'MASA UNTUK BERTENANG.GIMME A WHILE'


2 comments:

DIK AN said...

Hoh! Ryan Reynolds tu! Pinjam!

NONIE AZIZ said...

hikhikhik..dslr tak leh lepas eik? malam tu mmg security mmg tah hape2kan...ala yo yo oo ketat punya kawalan..celah2 tu ada gak orang terlepas bukan digital camera biasa tau..dslr plak tu...yup akak pun setuju ngan awak sound system malam tu mmg hancur tak macam venue yang akak pergi sebelum2 ni:(