Sunday, August 30, 2009

GudBye..

To ALL :
Thank u so much for the comments of previous n3. Really appreciate it!
Kata2 korang kt comment box mmg berharga. & to whom yg antor sms tu, aku hargai. Unexpected, ramai gk yg baca blog merapu aku nih. & rupa2nya ramai gak yg sudi menyaport aku di saat aku perlu support. Support moral je kan, takde lagi yg nak support cost of living aku.hikhik..kalo ade bagos gak..

"THE SADNESS IS PASSED AWAY.THE HAPPINESS IS BORN"

Aku just tido a few hours je semlm.
Bkn sbb sedih giler tp sbb pk byk benda.

My smilemaker nanges, so aku pk kan dia.

My kawan lelaki nanges, so pk kan dia gak.
Thatz y aku takleh tido.
hikhik

Bangun tido pon agak terlambat.
Alamak, hampir lupa aku kena wash kete, coz esok dah nak blk KL.
Dah le panas giler, layankan aje. Janji kete tak kotor sgt.
Ala kadar je aku membasuh.

Setel je carwash, called some1..
Mak ai, dia lg la lewat bgun tido. Tp chumel je sore bgun tido dia.

Then borak2 ngn umi aku. Umi plan nak g Japan next May coz adik aku grad.
Aku mao ikot! I miss Japan!..
Cucuk angin igtkan umi nak sponsor pegi, skali dia cakap dia tringin sgt nak bwk aku g umrah ngan dia.
Opss..Japan&Mekah.
Dua tempat yang amat kontra.
Speechless..aku just mengangguk.

Berbuka @ atok's home.
Best bila bkumpul reramai. Rasa bahgia sgt siot.
Bhgia coz aku ada diorang. Diorang yang sangat supportive.
Setia menyokong di saat aku jatuh, membantu di saat aku perlukan bantuan.
Thanx!

Current Mode : JMR is in Happy mode. & sgt tak sabar nak balik KL. Kenapa?




Kerana kamo yang menunggu aku...




::J.M.R smile::

7 comments:

~0~ said...

best la...berada di kampung posa posa nie

JMR said...

sangat best..:-)

MiSs FaiRlaDy JiM said...

uhhuhuhuuh some1 with CLK

JMR said...

amboi jim..sesuka rasa je..ye kot..huhahahaha

Cik Amy Sensei said...

salam ramadhan..

semoga berbahagia selalu ye..

Farhana said...

Salam singgah MR. JMR.. Seems like "sumthing" is bothering u.. Pape pn, be strong.. Heehee.. =)

Thanx for dropping by blog daku yg merapu itew.. Hak hak hak.. =p

Selamat berbuka.. Dn slmt brpuasa utk hari2 yg sterusnya.. =)

JMR said...

cik amy : moga berkat doa cik amy..sensei, arigatou na!!!

farhana : the past is past. im fully recovered!..selamat berpose gk tu awak sekeluarga ok..:-)