Tuesday, August 11, 2009

BUTA HATI

Hey Ladies..
(pergh macam lagu rossa lak..)
but i meant it.
Aku tau, dia pembaca setia yang 'sangat2' diundang untuk mengunjungi blog nih. FOr what?.. Maybe dia nak tahu diari kisah JMR..or saje nak carik idea nak tulis blog itu..or saje nak tahu pasal pape yang dia rasa dia patot tahu..or saje dia nak menyiasat sesuatu benda yang dia sendiri BUTA HATI untuk menilai..OMG..betapa rendahnya status/martabat or can i say 'maruah' ko?..sapa ko erk?bagus sgt ker?baik sgt kah ko?semulia Siti Khadijah kah ko?atau kurang2sebaik Siti Nurhaliza kah ko?..atao secantik Misha OMar ke ko(cantik kerrr???)...plz la..guna idea sendiri, kata InformationTechnology world. Takkan nak Google for any idea pon bengap(opss my bad word.).& sapa la ko yg aku nyibok nak kaco ?artis kah?untung sgt kah?apa yg ko ada kah? Ermm..Takkan terasa kot, sapa makan megi basi, dia lah rasa camne basinyer..kan???...
No one can stop me for blogging on the -ve or +ve way. Selagi aku tak sentuh sensitiviti yang tak patot aku sentuh.
DO JMR CARE?
**series takleh blah nengok keadaan ko..ibarat kucing mati tak mahu, mengandung tak mampu**

masa aku blogging ni, ade mate aku tanya, ko marah ke JMR?takkan ko kena psycho gak?i noe la.Thanx dude..heheh..takde kot..tp now blogging ngn penuh penghayatan coz 'dia' bg idea isi utk dibloggingkan.OPss....
OK..OK
STOP memberi kata2 semangat kepada si BUTA HATI.
Apa aku buat semlm erk?Paling best part bila bear2 kt umah ni tergolek2 jatuh masa kitorg bertakraw. Giler pecah perot kitorg yang nengok bear2 nih jatuh ala2 bear2cumel. Gelak terguling tanpa rasa bersalah. Pastu rasa gk bersalah, tp dia sgt sporting. COmel!..hehehe..the best moment la saat2 gelak tergolek2 tu. Till now,aku akan gelak pecah perut bila tingat saat2 tu..Sorry&Thanx dude!!
Poco2??..camne rupanya ek?..owh baru aku tao gitu rupanya..K.Ej bawak aku&Eira ke satu tempat hang out geng2 dia. Nice place. Nice nenek berdansa& nice superbike!!!!erm...Sorry ya adikmu ni tak mampu nak nunggu sampai kol3am semata2 nak dgr ur song on the stage...Maybe next time..hehe..Nanti jemputla kitorg dtg lg..i'll bring along the others, aini,amna,yam,jasmin,adam,iris,boy,nani etc(muat satu estima kan?). So you'll noe them better..Tp kan, kat situ ade chicken chop x???..miss the BB chic chop & dun forget my THE SHIP's steak k!!!!Thanx K.EJay!!
coz of low megapix,this is the result!!sorry..not at the rite place,it was Steven Corner!pinjam kipas K.Ej..pasal tak mintak je semlm?K.Ej sure kasik nyer..:-p






**BLOGGERS!!SORRY FOR MY BAD TONGUE..I'VE TO**

3 comments:

Paan Tanpa Adik said...

Siapakah si buta hati?

JMR said...

si dia(gurl) yang pk dia mulia sgt la bro..poyos gilers

plain_jane said...

aduss... mcm panas je ni..
hehe..