Friday, August 21, 2009

Bloody Week

FUTSAL SPORTS SEVEN WANGSA MAJU

Minggu berdarah JMR..bak kata bebudak nih..
Something wrong somewhere ni.
Minggu ni banyak lak aku dpt luka. Dari kejadian sblm ni, &last skali masa men futsal last nite. Igtkan calar biasa je kt pala lutot, skali meleleh lak sirap pekat. Hampehs tol. Seb baik yg ni last men futsal b4 ramadhan. Takkan nak men time ramadhan lak.Bukan pe, takot dijadikan alasan utk pape yang tak patot dijadikan alasan. Harap2pasni takde la meleleh darah kat memana lg..Kang tak pasal2 batal pose..betol ker??
Ahakz..

Pape pon..last nite nye futsal mmg meriah. Lebih dari 20 player yg dtg join utk 2jam. Korang bayangkan la weih.Sesak giler. Semangat nak men mmg dah takde. Semangat nak gelakkan orang lak muncul.
Memang gelak sepuas hati. &tak lupa, kita yang gelakkan org pon digelakkan orang gak..hahakk..what goes around comes around la..
Paling takleh blerh, kejadian org tua Harris tersungkur btol2 kt net boundaries, habes calar2 muka ko ek..Kesian tp tu tanda kenangan act kan?..heheh.
Ada satu lawak yg bl aku igt,aku akan gelak sorg2.Reaksi Firus(bkn nama yang agak tak benar..)tetiba angkat tangan meraikan jaringan gol ibarat Torrez padahal bukan in gol bola tu pon.Heheh..Ko mmg lawak menceriakan suasana yang sudah ceria..
Tapi kan,paling lawak yg leh aku simpulkan, si Tojed p langgar tiang gol. Ko dah la jd keeper, pakai jeans, wt lawak g langgor tiang gol..adeh...mmg pecah perut kena gelak...
sorri ek..Sekadar lawak semalaman b4 ramadhan..

Korang leh imagine tak, kalo dekat2 ngan 30 orang, sambung meja sampai 8biji & then camne bro waiter nak amik order air?
Gelabah gak kan?:-p
"Friendship.Meriah. Hepi. Lawak. Ceria. Takde Duka. Takde sengketa. Bahagia."

Memang best gile, sampai tak igt luka. Tapi Aku masih igt lg seketika.. Yg esok kita Puasa!!!!

Salam Ramadhan Al-Mubarak 'tuk sumer Muslim&Muslimat!



::J.M.R futsalplayer::

6 comments:

Paan said...

Selamat berpuasa jugak beb.

JMR said...

selamat..selamat.bro..ade jemputan bkk pose tu gtau le gk.

imHepPie said...

lorr bakpe 30 org tuh nak gi order air kt kdai mkn lak..

kan sirap da ade..mmbazir je ngeh3...

JMR said...

sirap tu manis sgt ma..:-p
drakula je minum sirap lutut..hahaha

SwEeTFoResT said...

siannyer..hehehe..selamat berpose...

rockmetaller said...

sedap men futsal.join blh...=)