Friday, August 28, 2009

Alhamdulillah

Alhamdulillah dengan limpah rahmat olehNya.
2nd day kt kg, JMR still hepi wpon bertimbun kije ditinggalkan kt KL plus ngan personal problem yg tak reti2 nak setel sndr(well sumer org ade personal problem aite?).
Tido pas subuh JMR diganggu oleh cik Waffy.Ajak teman g print photo projek dia.
Okkey..g KB pon layan gk.
Sambil tggu printing siap, ni idea si Waffy..men boling!
Ko giler.Mmg giler.Sampai 3frame..pe jadah sume tu?..hahaha
Pose ke bln ramadhan ke..DOESNT MATTER wat..
Then still got time b4 g amik gambar2 tu sumer.
Yeah, carik baju nak wt raya. Kt KL lum tentu lg nyempat nak g carik.
Tp dah promise ngn some1 nak g shopping raya smpi limit kredit kad kan..haha
Nice choices gak kt KB plus size utk JMR still byk g..hehehe..
tapi.
KL & KB...dua tempat yg berbeza kan?..
tu la, dh ckp..brani gk nak fight JMR.kan dh kalah trok
posing ala-ala ngah pakai baju pengantin."Waffy=photographer kawen."

Sampi je umah, lum lg smpt nk lelap, dah kena kerah ngan ayah g umah atok.

Hampir lupa..majlis tahlil n berbuka pose utk arwah atok la!!
Kena fetch up anak2 yatim kt petempatan diorg.
okkey..estima full house!
JMR jadi driver yg tak bwk lesen..hahaha
Jemaah tahlil sebelum berbuka
Teraweh di Masjid Hadhari..tak sangka lak di Besut, ada masjid sebest nih.

Thanx God for the Blessing.


Dear,
Hidup ibarat Eyes on Malaysia atau Eyes on London.
Kadang kita di atas, kadang kita di bawah bagi melengkapi satu pusingan.
Tika di atas, pasti kamo pandang ke bawah utk menikmati keindahan ciptaan Illahi.
Tika di bawah, pasti kamo memandang ke atas dengan harapan kamo akan terus berada di atas untuk terus menikmati indahnya ciptaan Tuhan.

Jadi,
Syukuri kedua-duanya kerana kedua-duanya pasti memberi keseimbangan dalam hidup kamo.




::J.M.R khalifahAllah::

14 comments:

knockudown said...

oic:: kamu d KB kah? my hometown.sweethome alabama~

bes tak??

TEDDY said...

orange color??
nice bju raya..

Paan said...

Eh, serius best masjid tu, dude.Jom bukak puasa sesama?

JMR said...

knockudown : yeke..kalo gitu, jum g bkk pose kt.....erm..kt mn ek best?:-p

JMR said...

paan : mmg best pon..siap ade lif lg..
tedyy : nice ek..sama kaler ke?:-p

NaNaBdKbaiK said...

hi..nice blog....i'm juz a walking blog...tumpang lalu..

n a r d indie winkie said...

wah2.. pose dgn baju baru gitu. hehe

miEz haNeM said...

salam:) hi there:) oren ye?? hurmm..nice nice:)

alhamdulillah:)

♥ayudeadwish♥ said...

nak ikot shoping~~ tapi J.M.R belanja la..huhuuu~~

░♥si lampu neon♥░ said...

mcm seronok jer JMR! jelesnyer~

cookie devine said...

btl tuh.sgt setuju.kdg2 kita di atas kdg di bwah.apapun, harap kita semua mampu m'harunginya.

JMR said...

nana : takkan lalu je kot
nard : pose kan bln ibadah, jd kn la membarukan sume yg lama..
hanim : thanx a lot..:-)
ayu : JMR pokai ma..ayu le bnjer JMR lak..
neon : mmg sonok..jgn le jeles..ur life pn mst sonok gk
cookie: amin..hrp bjaya harungi sumer..

Anonymous said...

nama aku ader gak as photografer... hehe... yea yea yea *sambil lompat2 tepuk tangan

JMR said...

hahaha..baca blog ja doh ek..bgos2..