Tuesday, July 21, 2009

Sempurnakah?....

ya..pagi ni aku dpt komen yang agak pedas. Komen yang mungkin membina, mungkin juga cuba meruntuhkan kredibiliti aku. Sbb nya aku tak tau naper? Tp aku tau sapa, coz aku ade IP & kenal gaya penulisan dia. Tapi satu je aku nak tanya kat dia,

"Ada JMR kisah???"

dia cakap:

"arghhhh..cakap tak serupa bikin...jgn ingat awak tu perfect sgt bro...mcm la aku xtahu apa kau buat!!!kau ni berlagak mcm baik jer,tapi hakikat kau ni lagi teruk dari yang lain.
fuhh..bahaya orang mcm kau ni!!!!!"

ni aku jawab..

"wow..impressive..ibarat 1 malaikat sedang berbicara menghukum manusia yang sememangnya tidak sempurna. jayzie lina kan?ak bkn berlagak baik tp aku try jadi yang lebih baik, hari ke hari. tak kisah org nak ckp pe pon, coz mmg susah nak puaskan hati sume org. tp aku percaya, ramai lagi yang menyokong tindakan aku. tidak sume org baik trus jadi baik, jahat trus jahat kalo diri sndri tak berupaya nak mengawal diri..thanx for ur comment..ak takkan delete.coz im not a hypocrite.ok?'

come on la. ni blog k..tak guna nak condemn org gini jay. ko dtg dpn2 aku, cakap kalo tak puas hati ape. Apa kes main belakang2 ni. Maybe aku tak sesempurna ko, tapi aku takkan lari dari masalah. Aku prefer berdepan dengan masalah. Settle down lelok. Coz sume masalah mesti ade jalan penyelesaian, kecuali MATI. Taktau kot2 ko ni malaikat ke yang takkan mati, maybe nurin tu anak malaikat ke apa. Come on. Let face to the reality. Jangan baling batu sembunyi tangan. Aku tak suka & ramai lagi yg tak suka. Aku bkn nak carik gaduh, tp aku tak gemar sikap tak matang gini. Like a shit la kan.
Huh..to other blogger, im sorry with my misbehave attitude for this entry. Bukan nak bikin kecoh, tp just nak menerangkan apa yang patot 'beliau' tau.


Or patotkan aku pampang je gambar dia kat blog nih??????????





*beliau yang dimaksudkan masih belum arwah dan masih berlegar di kaca tv umah korang. Disebabkan orang mcm dia ni yang merosakkan industri seni. Dia mmg org seni tp berlagak cam diva. Aku tak ckp sume org seni(artis) ni merapu, tp ade yang sesetengah mcm gini la yang merosakkn sume. Kerana nila setitik, rosak susu sebelangan. Moga2 Tuhan memberi hidayah kepada beliau.Amin............

4 comments:

DIK AN said...

Apahal kot dia? PMS? Cool sudah, ek?

JMR said...

PMS kot..takpon menopaus..maybe..ya,cool is the best way..tq

SwEeTFoResT said...

sabo je la...kite xbleyh nak puas kn ati sume org..huhu..jeles lebeyh..

JMR said...

tau xpe..g pon hati org lain2..love urself 1st is better..kan?