Thursday, July 2, 2009

Malam Aspresiasi, Dewan Banquet MBSA

Malam Aspresiasi?
apa ke susah benor nak nyebutnye..motif????
dah la susah nak carik Dewan Bankuet, main redah ikot kata hati
dah la sejam nunggu si faez nk sampai,janji kol7..kol8pm bru smpai
ni la pekerja goverment nye style
ikot masa diorg je..hahaha..kesian si edan nunggu kat mamak
aku sampai je kat s.alam, bru sedar roadtax kete dah mati semalam..aisey
terpaksala nek swift si faez, takot ade roadblock ke apa
sampai je Dewan Bankuet, baru perasan,wallet tertinggal dlm estima..hahah
what a bad day lorr
pas register, terus amik port vip,sblh meja ngn vvip

mana membe2 lain?tak dijemput ker?
3 org ni je yg aku kenal
blasah je la..janji kenyang
meal pon kira ok le..tp tak berbaloi sgt kot
mati2 aku igt buat kat concorde ke bluewave ke
rupa-rupa kat dewan bankuet MBSA
abes je makan, tetiba dengar org nyanyi lagu Hanya Kau Yang Mampu
lorr..aizat rupanya..surprise la kononnya
bagi aku biasa je..lain la kalo Faizal Tahir ke
leh gak nak melalak, si Aizat ni gurl ramai la yg menjerit histeria
aku?no need la...apa da...

majlis abes kol11, dapat la doorgift yg ntah pape
otw balik ke tempat parking kete aku, tup2 ade roadblock la plak
tau2 je diorg ni kete aku roadblock mati
kan dah kata,seb baik aku park kete aku kat mamak ali corner
kalo tak, ada yg gelabah ni
then
lepak TT yg si edan&faez kt mamak ali corner sampai kol12
kol1 baru nak sampai damansara,penat weyh

bersama encik hairol
faez,jmr,edan
gadis pilihan edan
table mate - gadis melayu..hahaha

1 comment:

aRinA yuSoF said...

owh..edan..shahidan kan?? jiran i mase diploma dulu..wahahahh....kirim salam..say abelek belog awak dari page hanis..lalu singgah ke sini dan ketemu edan..klaka weh..