Friday, July 3, 2009

Lelaki Merajuk..Perlu ke??

Perlu ke lelaki zaman skang ni merajuk?Betul ke ada statement drp gurl, yg lelaki skang ni kuar merajuk&manja?Lelaki zaman dulu tak merajuk ke?Lelaki merajuk tu tanda kelemahan atau ngengada?Maybe tanda manja? Lelaki merajuk dengan sapa ek?..Awek?Mak?Kawan?Adik?..iskh susah gak nak pk nih..Aku merajuk?..kekadang ada gk la esp ngn gf yg sibuk je manjang..Bestu time aku sibuk, dia majuk takpe lak ek?..hahhaha..watever la..tapi apa tanda-tanda lelaki merajuk?berikut aku senaraikan tanda2 lelaki merajuk yang aku copy dr blog 'Heart & Feeling'
1. Diam seribu bahasa, org pggl pon buat dek je
2. Buat tak tahu apa yang jadi kat sekeliling
3. Menolak utk makan bersama walaupau bau makanan yg mengancam
4. Masam muka ngalahkan cuka
5. Keluar rumah tanpa beritahu
6. Off handphone or tak reply sms/call
7. Baca paper walaupon dah khatam 10kali
act banyak kali kot..tanda2 merajuk tak penting pon, tp yg penting camner nak memujuk. Lagi parah kalo kawan laki yang merajuk. Apa dia igt dia tu partner hidop pe nak kena pujuk2 ni. Gf sndr pon aku jarang memujuk..hahahha..sian ko ek..
Apa2 pon for the girlz, tak semestinya lelaki yang kuat merajuk ni dia lemah, tapi mungkin sekadar nak bermanja or mengada2 ngn gurl jer
-JMR-

p/s: dear, jgn lupa pujuk i lg erk..hahahah

No comments: