Sunday, July 12, 2009

Holiday-Dinner Nasi Air


huhuhuu..3ari cuti kt kg nih, tiap2 mlm dinner kat luar.Tonite g mkn nasi air kt kedai yg org cerita sedap tp bagi aku,biasa je. Opps, maybe ade yg taktau nasi air tu apa. Act nasi air ni cam bubur nasi je, cuma banyak air lg le kot.
uiks..nmpk cam cacing ade gk kan?..aku pon ngak tau apa jadahnya yg cam cacing tu.Belasah telan je.
Esok dah nak kena blk Kl..Route dah tukar. Esok ikot LPT lak coz confirm jalan G.Musang jamm sbb pilihanraya kt Manek Urai. Leh mkn seafood kat kemaman.Best2..(makan lagi.........)
C ya':-)

3 comments:

amer@kaolas said...

lol..nasi air ni bubur dgn sup...
kalau pernah makan mee sup,sama jew dgn nasi air..cuma beza bubur dan mee jew..
kalau kat pasar kedai payang kuala terengganu,nasi air best :)

JMR said...

oo yeke..
lama xg pasor pyg..huuh..
ptg ni nk g mkn seafud kt kemaman.

lionteen said...

mule2 dtg ganu pun se mcm pelik..

nasi air???

upenye bubur nasi je kan..

hehe..

amik da ke awrd lionteen?