Saturday, July 18, 2009

Giler Wayang!!!


2.45am..Sabtu.
pergh..
malam ni kali ke3 dlm minggu ni aku g cinema,tgk muvee!!ni kot hobi terbaru JMR..
malam ni plak Dik D & Ain yg jadi partner nengok Skrip7707. B4 tgk, ade membe2 ckp busan la,xbest le,xseram tp lawak la dll. Malas nak pk sume tu, layankan ajer. Midnite muvee lg k. Kalo xde efek pape,sah la cerita ni x seram..
tapi..
aku tgk Dik D & Ain asyik tutup mata je. Dik D la asik dok gelak2, maybe nak cover takot kot. Si Ain lak dok tekup mata ngn tapak tgn. GSC tempat wayang k ,bkn tgk tapak tangan..hahah..

okey..sinopsis citer..
basically, muvee ni nak bgtau kisah scriptwriter yg ngh carik idea nak wt citer seram. So dia nyer idea, nk collect citer seram dr org ramai. Skali yg dok bercerita kat kwsan kubur cina tu mmg hantu btol..Hantu punya hantu, ak pon hantu tak tau yang korang sume hantu..cihs hantu punya hantu...so kesimpulan dia, scripwriter tu dpt citer hantu dari hantu yang mmg hantu..korang faham X??xkan xfaham kot, hantu pon faham..kalo x faham gk, korang tgk sendiri je la erk.



stop!!
tonite is the last for muvee..!!!
tp utk minggu ni je la..byk lg muvee menarek nak kuar t..
jum2g layan ramai2!!

No comments: